Pierre Cardin Yatak Koctas.com.tr’de Satışta

Pierre Cardin Yatak Koctas.com.tr’de Satışta

Türkiye'nin ilk ve tek ev geliştirme pazaryeri olan koctas.com.tr, iş birliklerine bir yenisini daha ekleyerek ürün çeşitliliğini giderek artırıyor. Koçtaş’ta yerini alan Pierre Cardin Yatak ürünlerinde ay sonuna kadar %15 indirim fırsatı sunuluyor. Pierre Cardin Yatak, üretim sürecinde kullanılan teknolojiler sayesinde rahat bir uyku imkânı unuyor.

Yenilikçi Yataklarla İndirim Fırsatı

Yatağını yenilemek isteyenler için cazip fırsatlar sunan koctas.com.tr, Pierre Cardin Yatak ürünlerinde %15 indirim uyguluyor. Ay sonuna kadar devam edecek bu kampanya kapsamında, Pierre Cardin Yatak’ın farklı modellerine indirimli olarak ulaşma imkânınız bulunuyor. Evlerinde değişiklik yapmak isteyenler, çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanmak için koctas.com.tr’yi ziyaret edebilirler.

Üstün Teknoloji ve Rahat Uyku

Ürün kalitesi, uzun ömürlü oluşu ve ergonomik yapısıyla dikkat çeken Pierre Cardin Yatak, koctas.com.tr’de sizleri bekliyor. Nefes alabilen kumaş özelliği ve yıkanabilir kılıfları ile büyük kolaylık sağlayan bu yataklar, termal ve aerodinamik yapısıyla vücudu sararak, sabahları daha dinç uyanmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca, geri dönüşüm teknolojisi kullanılarak üretilen yataklar, sürdürülebilirliğe de katkı da sağlıyor.

Önceki Haber Doğtaş, Temmuz Ayında 5 Yeni Mağaza Açılışıyla Büyümesini Sürdürüyor
Sonraki Haber MOPA EXCLUSIVE, Dünyaya Açılıyor: Lüks Tasarım ve Kalitenin Global Temsilcisi
Benzer Haberler