Pera Bulvarı Ev Dekorasyonunda Yeni Bir Deneyim Merkezi Olarak Fişekhane’de İlk Mağazasını Açtı

Pera Bulvarı Ev Dekorasyonunda Yeni Bir Deneyim Merkezi Olarak Fişekhane’de İlk Mağazasını Açtı

Pera Bulvarı, Fişekhane’de açtığı ilk mağazasıyla yalnızca bir alışveriş mekânı olmanın ötesine geçerek, sürekli düzenlenen etkinliklerle bir deneyim merkezi haline geliyor. Türkiye’ye Baci Milano markasını getiren Pera Bulvarı, açılışa özel olarak markanın kurucuları Silvia Arienti ve Giovanni Colombo’yu tasarım meraklılarıyla bir araya getirdi. Davetliler, markanın ünlü Mamma Mia koleksiyonunu yakından inceleme fırsatına erişiyor.

Dekorasyon ve lüks anlayışına yeni bir soluk getiren Pera Bulvarı, ilk mağazasını Fişekhane’de açarak özgün, ödüllü tasarımlar ve kaliteli ürünleriyle geçmiş ile geleceği, klasik ile moderni harmanlıyor. Açılışa, tasarım, moda ve iş dünyasından birçok önemli isim katılım gösterdi.

Dünya Markaları Pera Bulvarı’nda

Pera Bulvarı Fişekhane mağazasında, dünya çapında tanınmış Alessi, Koziol, Baci Milano, Guzzini, Philippi, Weimar, Cristel, Revol ve Rader gibi markaların ürünleri sergileniyor. Renkli ve zarif tasarımlarıyla tanınan Baci Milano’nun büyülü dünyası, İtalyan şıklığını ve zarafetini yansıtıyor.

Deneyim Merkezinin Vizyonu

Açılışta konuşan Pera Bulvarı Genel Müdürü Sami Hotak, “Pera Bulvarı olarak amacımız yalnızca bir mağaza olmak değil, aynı zamanda sürekli etkinliklerle dolu bir deneyim merkezi yaratmak. Global iş ortaklarımızı ve tasarımcılarımızı misafirlerimizle buluşturarak, dekorasyon dünyasında benzersiz bir deneyim sunacağız” şeklinde konuştu. Pera Bulvarı’nın deneyim merkezi olarak ön plana çıkan özellikleri arasında çeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları ve özel davetler yer alıyor. Bu etkinlikler sayesinde ziyaretçiler, alışveriş yapmanın ötesinde ilham verici tasarımlarla tanışma ve yaratıcı süreçlere katılma fırsatına erişecekler.

Pera’nın Tarihinden İlham Alan Marka

19. yüzyılda Batı tarzı yaşamın ve lüks tüketimin merkezi haline gelen Pera, şık butikleri, kafe ve restoranları, pastaneleri ve tiyatroları ile ünlüydü. Bugünkü İstiklal Caddesi ve çevresinde bulunan bu bölge, Avrupai mallar ve yerel lüks eşyalar için önemli bir alışveriş merkezi haline geldi. Pera Bulvarı, bu kültürel ve tarihi zenginlikten esinlenerek dekoratif aksesuarlar, mutfak gereçleri ve ev tekstili gibi ürünleri bir araya getiriyor.

Geniş ürün yelpazesiyle hem klasik hem de modern tarzları bir arada sunan Pera Bulvarı, yaşam alanlarına sofistike ve zarif bir dokunuş katmayı amaçlıyor. Aynı zamanda, bir atmosfer yaratmanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm detayları sunarak yaşam alanlarınıza benzersiz bir şıklık katıyor.

Önceki Haber Adana'da Mobilya Dükkanında Cephanelik Bulundu: 26 Tabanca Ele Geçirildi
Sonraki Haber Kayalar Kimya ve İstanbul Mobilya Cilacılar Derneği’nden Sektörü Buluşturan Kahvaltı Etkinliği
Benzer Haberler