Ofis ve Evlerde Sonbaharın Huzuru tunadeco.com’da

Ofis ve Evlerde Sonbaharın Huzuru tunadeco.com’da

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları’nın online satış platformu tunadeco.com, tasarımda evrensel değerlere bağlı kalarak kullanıcı beklentilerine uygun şık çözümlerle sizlerle. Köşe koltuklardan kırlentlere, masa gruplarından berjer koltuklara kadar geniş ürün yelpazesiyle tunadeco.com, sonbaharın dinginliğini mekanlarınıza taşıyor.

55 Yıllık Deneyimle Sonbaharın Renkleri 

Yarım asırlık mobilya geleneğine sahip Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları, online mağazası tunadeco.com ile sonbaharın esintisini evlere ve ofislere getiriyor. Turuncu, kırmızı, kahverengi, sarı ve hardal tonlarında birçok ürünüyle tunadeco.com, yaşam ve çalışma alanlarının enerjisini baştan yaratıyor.

Yaşam ve Çalışma Alanları Sonbahara Hazırlanıyor

Dinlenmek ya da sohbet etmek isteyenler için özel alanlar oluşturan Han Koltuk, sade tasarımı ile ofislerde de ortak alanlar için oldukça ideal bir seçenek. Kayın ayakları ve Venedik sarısı rengiyle sonbaharın ruhunu yansıtan Han Koltuk, konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Karakteristik ayak tasarımı ve sonbahar renkleriyle Mesh Sehpa, misafirlerin ağırlandığı alanları sonbaharın mistik havasıyla buluşturuyor. 

Bold Köşe Koltuk ise sadeliği ve sonbahar renklerinin gücünü yansıtarak modern yaşam alanlarının vazgeçilmezi oluyor. Yuvarlak hatları, kaliteli işçiliği ve ahşap detaylarıyla klasik oturma sistemine modern bir yorum katan bu koltuk, tekli, ikili ve köşe seçenekleriyle kişiselleştirilebiliyor. Tunadeco.com, dekoratif kırlentlerde turuncu, sarı, kırmızı, hardal ve kiremit rengi gibi birçok renk ve tasarım seçeneği sunarak mekanlara sonbaharın dokunuşunu taşıyor.

Önceki Haber Evmoda İletişim Ajansı Olarak Brandistanbul PR’ı Seçti!
Sonraki Haber Zsa Zsa Zsu’nun Maximalist Koleksiyonu ile Evler Renkleniyor
Benzer Haberler