Mopa Mutfak Dubai'de Mağaza Açıyor: Türk Mutfağı Dünyaya Açılıyor

Mopa Mutfak Dubai'de Mağaza Açıyor: Türk Mutfağı Dünyaya Açılıyor

Mopa Mutfak, Türk mutfak dolapları sektöründe lider konumuyla 24 Eylül’de Dubai Downtown’da mağaza açarak Körfez ülkelerine adımını atıyor. Burc Halifa’ya 500 metre mesafede yer alacak mağazanın sevkiyatlarının başladığını belirten Mopa Mutfak Sahibi Nurettin Varol, "Dubai'deki showroomumuz, Körfez ülkelerine açılan kapımız olacak" dedi.

Mopa Mutfak Artık Dubai’de

Mopa Exclusive, yüksek kaliteli mutfak dolapları, ankastre ürünler, banyo dolapları, porselen tezgahlar, ahşap kapılar, giyinme odaları, TV üniteleri ve mimari ürünleriyle Dubai’de hizmete açılıyor. 1976 yılında Gaziantep’te üretime başlayan Mopa, bugün 4 kıtada faaliyet gösteren global bir marka haline geldi. Nurettin Varol, “Amacımız, Türk mutfak ürünlerini tüm dünyaya tanıtmak ve en kaliteli ürünleri sunmak” dedi.

Yerli Üretimle Globalleşen Marka

Ankara Akyurt’taki 10.000 m² alanda, tam otomasyonlu ve ileri teknoloji makinelerle üretim yapan Mopa Mutfak, tüm ürünlerini kendi bünyesinde üreten Türkiye’nin ilk firması olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Varol, “Kaliteye rastgele ulaşılmaz; en son teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip ederek bu yenilikleri ürünlerimize yansıtıyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki Haber Storish Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Ünlü Yatak Üreticisi Yıldız Yatak Konkordato İlan Etti
Benzer Haberler