Mondi Home Mobilya Kimin?

Mondi Home Mobilya Kimin?

1957 yılından bu yana dünya çapındaki başarıları ile tanınan Mondi Home, 1993 yılında Hacı Boydak tarafından kurularak, Türkiye’nin en güçlü kuruluşlarından Erciyes Anadolu Holding’in bir parçası altında hizmet vermeye başladı.  Holdingin hâlihazırda yönetiminde yer alan isim Doç. Dr. Alparslan Baki Ertekin’dir.

Doç. Dr. Alparslan Baki Ertekin Kimdir?

1971 Beykoz doğumlu olan Alpaslan Baki Ertekin, 1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. 2007 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret Yüksek Lisansı, 2016 yılında ise Marmara Üniversitesi'nde Spor Yöneticiliği Doktorası yaptı. 2021'de Doçent unvanını kazandı.

İş hayatına 1994 yılında Migros Ticaret A.Ş.'de başlayan Ertekin, 1996 yılında Garipoğlu Şirketler Topluluğu’nda Pazarlama Müdürü ve İhracat Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2000-2005 yılları arasında Nortel Netaş A.Ş.'de Satış Müdürü, 2005-2007 yılları arasında ise İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde İcra Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak çalıştı. Aynı zamanda Trabzon, Kayseri ve Antalya Dünya Ticaret Merkezlerinin Genel Müdürlüklerini de yürüttü.

Başbakanlık 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi adına Yürütme Kurulu Üyeliği ve Bütçe İhale Komisyonu Üyeliği görevlerinde de bulundu. Daha sonra Beltur A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği ve Kültür A.Ş. Genel Müdür Danışmanlığı görevlerini üstlendi.

Kasım 2009'da İBB Spor A.Ş. Genel Müdürü olarak atandı ve Haziran 2014'te bu görevden ayrılarak İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Başdanışmanı oldu. Nisan 2015 – Şubat 2016 arasında Anfaş Fuarcılık ve Anfaş Expo Center Genel Müdürü, Nisan 2016'da ise Nun Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Ağustos 2017'de Uğur Şirketler Grubu CEO'su oldu ve TMSF tarafından 25 Aralık 2017'de Erciyes Anadolu Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Hacı Boydak Kimdir?

Hacı Boydak, Kayseri'de dünyaya geldi. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından birisi olarak tanınan Boydak, iş hayatına genç yaşlarda atılarak aile şirketinde çalışmaya başladı. Eğitim hayatını Kayseri'de tamamladıktan sonra Boydak, girişimcilik ruhu ve iş zekâsıyla kısa sürede iş dünyasında adını duyurmayı başardı. 2016 yılında FETÖ soruşturmasıyla birlikte tutuklanarak iş kariyerini burada noktaladı.

Erciyes Anadolu Holding ve Yeniden Yapılanma

Erciyes Anadolu Holding, FETÖ Terör örgütü soruşturması kapsamında el konulan en büyük şirketlerden birisi. Boydak ailesinin üyelerinin ceza almasının ardından mahkeme kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen holding, 2016 yılından beri devlet eliyle yönetiliyor. Karlılığını ve piyasa değerini birkaç yılda katlayan holdingin adı 2019 yılında Erciyes Anadolu Holding olarak değiştirildi ve sonrasında Türkiye Varlık Fonu'na devredildi. Yakın zamanda Türkiye Varlık Fonu tarafından markanın satışa çıkartıldığı da duyuruldu.

Misyonu

Tüketicilerin mutluluğuna ve yeniliği her zaman en ön planda tutuyor. Bu yüzden mobilya sektörünün en sevilen ve önde gelen markalarından birisi. Ürünleri uluslararası standartlarda üretiyor ve 300’ü aşkın satış noktasıyla müşterilerle buluşuyor. Türkiye’nin ev yaşamına dair; mobilya, yatak ve dekorasyon alanlarındaki ürün çeşitliliği, yenilikçi tasarımları ve kalite anlayışı ile ülkenin önde gelen ilk 5 mobilya markası arasında yer alıyor. 

Mondi Home Güvenilir Mi?

Markayla ilgili müşteri geri bildirimleri incelendiğinde Mondi Home Mobilya hakkında genellikle olumlu geri dönüşler sağlanmış. Olumsuz geri dönüşlerin ortak noktası teslimat sürecinde yaşanan aksaklıklardan kaynaklanmakta, bu olumsuz geri dönüşlerle ilgili olarak marka, müşteri memnuniyeti için titizlikle bir çalışma yürütüyor.

Önceki Haber İsrail ile Ticaret Yasakları Mobilya Sektörünü Nasıl Etkileyecek?
Sonraki Haber Asortie Mobilya: Her Ürün İçin Bir Ağaç Dikiyoruz, İhracatla Büyüyoruz
Benzer Haberler