Modüler Mutfakta İntema Farkı: Türkiye Genelinde Genişleyen Satış Ağı

Modüler Mutfakta İntema Farkı: Türkiye Genelinde Genişleyen Satış Ağı

İntema, modern yaşamın gereksinimlerine uygun mutfak tasarımları ve özel çözümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Türkiye genelinde 13 şehirde, toplamda 31 satış noktasıyla hizmet veren İntema, yıl sonuna kadar beş yeni mağaza daha açmayı planladığını duyurdu.

Eczacıbaşı'nın Modüler Mutfak Markası İntema

Eczacıbaşı Topluluğu’nun köklü markası İntema, uzman kadrosu, deneyimli mimar ekibi ve 40 yılı aşkın tecrübesiyle kişiye özel mutfaklar tasarlıyor. İstanbul, İzmir, Ankara ve Adana gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Türkiye genelinde 13 farklı şehirde faaliyet gösteren İntema, 2024 yılı sonunda beş yeni mağazayla satış ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Her Yerde Erişilebilirlik Hedefi

İntema Genel Müdürü Sibel Üğdül, kişisel tasarım tercihlerinin önemli olduğunu vurgulayarak, İntema ürünlerinin genellikle satış noktalarında detaylı incelendiğini ifade etti. "İntema olarak, uzman kadromuz ve deneyimli mimar ekibimizle birlikte geliştirdiğimiz mutfak tasarımlarıyla trendlere yön vermeye devam ediyoruz. Türkiye genelindeki 31 hizmet noktamızda, 50’yi aşkın mimarımızla her zevke ve ihtiyaca uygun çözümler sunuyoruz. Yıl sonuna kadar açmayı planladığımız beş yeni hizmet noktasıyla, Türkiye’nin her yerinden erişilebilir olmayı amaçlıyoruz," dedi.

Üç Haftada Mutfak Hizmeti

Sibel Üğdül, "Müşterilerimizin beklentilerini daha iyi anlamak ve onlara en iyi şekilde yanıt verebilmek için düzenli olarak tüketici araştırmaları yapıyoruz. Bu araştırmalar sonucunda hizmet ve ürünlerimizi geliştiriyoruz. Satış ağımızı genişletme talepleri üzerine, bu yıl açtığımız ve açmayı planladığımız yeni satış noktalarıyla bu ihtiyacı karşıladığımıza inanıyorum. Ayrıca, sektörde altı ila sekiz hafta süren üretim ve montaj sürecini yarıya indirerek, 2022 yılından beri müşterilerimize 'üç haftada mutfak' hizmeti sunuyoruz. Türkiye’de bir ilk olan bu hizmetle, tamamen kişiye özel tasarlanan mutfaklara, montaj dahil olmak üzere, sadece üç haftada sahip olabilirsiniz," şeklinde konuştu.

Önceki Haber Kelebek Mutfak'tan Yeni Modüler Banyo Sistemi: Şıklık ve İşlevselliğin Buluşma Noktası
Sonraki Haber Kaleseramik, Yeni Ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda
Benzer Haberler