Modalife Mobilya'dan Özel Öğrencilere Büyük Destek: 44 Günlük Yemek Hizmeti

Modalife Mobilya'dan Özel Öğrencilere Büyük Destek: 44 Günlük Yemek Hizmeti

Millî Eğitim Müdürlüğü ile Modalife Mobilya arasında yapılan protokol kapsamında, Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Eğitim Merkezinde eğitim gören 80 özel öğrenciye 44 gün boyunca yemek hizmeti sağlanacak.

Özel Öğrencilere Yönelik Yeni Proje

Millî Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi ve Modalife Mobilya, özel öğrenciler için yeni bir projeyi hayata geçirdiğini duyurdu. Bu projeyle, Modalife Mobilya firmasının desteğiyle Özel Yürekler Eğitim Merkezinde eğitim gören 80 öğrenciye öğle yemeği hizmeti sağlanacak.

Protokol İmzalandı

Firmanın üretim mağazasında düzenlenen imza töreninde, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç tarafından protokol imzalandı.

Millî Eğitim Müdürü'nden Teşekkür

İmza töreni sonrası açıklama yapan Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, "Bu proje sayesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı yaz döneminde özel öğrencilerimizin öğle yemekleri Modalife Mobilya tarafından karşılanacak. Eğitime verdikleri bu değerli destekten dolayı Modalife Mobilya yetkililerine kurumum ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim," dedi.

Modalife Mobilya'dan Devam Eden Destek

Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe, "Geçen eğitim öğretim döneminde de öğrencilere yemek hizmeti sağlamıştık. Şimdi de 80 özel öğrenci için yeni bir protokol imzaladık. İnşallah 2024-2025 eğitim öğretim döneminde de bu desteğimize devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Katılımcılar

İmza törenine, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe'nin yanı sıra şube müdürleri Ali Güder, Nilgün Seçen ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç da katıldı.

Önceki Haber Türkiye’de Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Mobilya Hizmeti Veren 10 Mobilya Markası
Sonraki Haber Çilek Mobilya'nın Yeni Kreatif Ajansı Digital Panorama Oldu: Küresel Pazarda Yeni Bir Dönem Başlıyor
Benzer Haberler