Mobilya Devi 94 Şubesini Kapattı: İflasın Eşiğinde

Mobilya Devi 94 Şubesini Kapattı: İflasın Eşiğinde

Bir dönem Türkiye’de de faaliyet gösteren mobilya devi LL Flooring (eski adıyla Lumber Liquidators), 94 şubesini kapatarak iflas başvurusunda bulunduğunu duyurdu.

ABD merkezli LL Flooring, dünya genelinde sahip olduğu 300'den fazla şubeden 94'ünü kapatma kararı almış bulunuyor. 2021 yılında adını değiştirerek LL Flooring olarak bilinen firma, ABD'de 11. Bölüm iflas başvurusunda bulundu.

Pandemi sonrası ekonomik zorluklar ve enflasyonla mücadele eden büyük mobilya perakendecilerinden biri olan LL Flooring, bu zorluklar nedeniyle iş yapmanın daha da zorlaştığını ifade etti. Şirketin CEO'su Charles Tyson, likidite pozisyonunu iyileştirme çabalarına rağmen, iflas başvurusunda bulunmanın en iyi seçenek olduğunu belirtti.

LL Flooring, ismini değiştirmeden önce Lumber Liquidators olarak tanınıyordu ve yaklaşık 500 çeşit sert yüzeyli zemin sunarak sektörde önemli bir yer edinmişti. İflas süreci, operasyonların devam etmesi ve satıcılara ödeme yapılabilmesi için 130 milyon dolarlık bir sermaye sağladı.

Önceki Haber Portekiz, Türk Ofis Mobilyaları İçin Talepte Bulunduğunu Yayınladı
Sonraki Haber Ikea'dan Yeni Adım: İkinci El Mobilya Pazaryeri Kuruyor
Benzer Haberler