Madame Coco, Hollanda'daki İlk Mağazasını Açtı

Madame Coco, Hollanda'daki İlk Mağazasını Açtı

Türkiye'nin önde gelen ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, Avrupa'daki yeni mağazasının açılışını Hollanda'nın Leidschendam bölgesinde, Den Haag şehrinde gerçekleştirdi.

Genişleyen Uluslararası Ağı

23 farklı ülkede toplamda 150 bin metrekareyi aşan satış alanıyla ve geniş ürün yelpazesiyle sektöründe lider olan Madame Coco, yurt dışındaki mağaza açılışlarına hızını kesmeden devam ediyor. 28 Haziran’da Hollanda’da açılan ilk mağaza, şehrin en prestijli alışveriş merkezi olan Westfield AVM’de (Westfield Mall of the Netherlands) bulunuyor.

Ulaşılabilir Lüks ve Şık Dekorasyon

Evler için hayal edilen yaşam tarzını ulaşılabilir kılmayı hedefleyen Madame Coco, dünyanın her köşesindeki evlere estetik dokunuşlar katıyor ve dekorasyon trendlerine yön veriyor. Fiziksel mağazalarının yanı sıra www.madamecoco.com web sitesi üzerinden de hizmet veren marka, temmuz ayında e-ticaret operasyonunu Avrupa’ya genişletmeye hazırlanıyor.

Gelecek Planları

Madame Coco, Hollanda'daki başarılı açılışının ardından Fransa, İspanya, Portekiz ve İtalya’da da mağazalar açarak Avrupa'daki satış ağını genişletmeyi amaçlıyor.

Önceki Haber Dekorasyonda Küçük Dokunuşların Büyük Etkisi
Sonraki Haber Enza Home’dan Yaşam Alanlarınıza İnovatif ve Şık Dokunuşlar
Benzer Haberler