Macitler Mobilya Kimin?

Macitler Mobilya Kimin?

Macitler Mobilya 1996 yılında Serdal Macit tarafından kuruldu. 

Serdal Macit Kimdir?

Serdal Macit Karaman Ermenek doğumludur. Ticaret hayatına 1993 yılında bir döşemehane kurarak mobilya sektörüne adım attı. Gelişimci ve girişimci ruhuyla hareket eden Macit, 1995 yılında işlerini büyüterek döşemehanesine bir iskelet atölyesi ekledi. 1996 yılında Macitler ismiyle ilk mağazasını açarak markalaşma sürecine başladı. Bugün hem yurt içi hem de yurt dışı projelerde Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eden bir mobilya firma zinciri haline geldi.

Müşteri Odaklı Yaklaşım

Serdal Macit, bireysel gelişim ve dönüşüm çabalarını daha sonra mağazacılık anlayışı ve müşteri odaklı yaklaşımıyla birleştirerek, ekibindeki uzmanlarla birlikte Türkiye ve dünyanın birçok yerinde Macitler Mobilya şubeleri açmayı başardı. Modern mobilyacılığa geniş bir perspektiften bakan Macit, markasının vizyon ve misyonunu belirlerken sektördeki çabasını ve başarı öyküsünü de unutmadı. Teknoloji ve inovasyondan kopmadan modernize olmanın önemine vurgu yapan Macit, dünya pazarında sürekliliği korumak adına birçok araştırma-geliştirme yatırımı gerçekleştirdi.

Misyonu

Serdal Macit, Macitler Mobilya’nın adını altın harflerle mobilya sektörüne kazıdı. Yılların verdiği bilgi birikimi ve modern düşünce sistemiyle topluma hem maddi hem de manevi değerler katarak çalışma hayatına devam ediyor. Şu anda Macitler Mobilya’nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Serdal Macit, alanında uzman ekibiyle modernlik, ergonomi, şıklık ve konforun hâkim olduğu mobilya ve dekorasyon projelerine imza atmaya devam ediyor.

Macitler Mobilya Güvenilir Mi?

Macitler Mobilya'nın güvenilirliği hakkında yapılan incelemeler ve kullanıcı yorumları incelendiğinde, markanın genel olarak güvenilir bir itibara sahip olduğu görülüyor. Olumsuz olan yorumların geneli geç teslimat ve teslimat sürecinde yaşanan bazı aksaklıklar. Ancak müşteri hizmetleri olumsuz geri dönüşlere anında geri dönüş sağlayarak memnuniyet için çalışmalar gösteriyor.

Macitler Mobilya güvenilir bir firma olarak kabul edilse de, kullanıcıların alışveriş yapmadan önce detaylı bir araştırma yapmaları ve mümkünse ürünleri yerinde görmeleri tavsiye ediliyor.

Önceki Haber Weltew Home Kimin?
Sonraki Haber Samsun'da Stone Mobilya İnovasyonuyla Dikkat Çekiyor: Eşsiz Tasarımlar
Benzer Haberler