Lova Yatak’tan Öğrencilere Özel Kampanya! Uygun Fiyatlarla Rahat Uyku Fırsatı

Lova Yatak’tan Öğrencilere Özel Kampanya! Uygun Fiyatlarla Rahat Uyku Fırsatı

Rahat uyku denince akla gelen Türkiye’nin önde gelen markası Lova Yatak, okula dönüş döneminde öğrencilerin konforlu bir uyku deneyimi yaşaması için özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Tek kişilik yatak, baza ve başlık setlerinde dört farklı stil sunan Lova Yatak, ayrıca ev tekstil ürünleri ve yatak modellerinde sunduğu indirimlerle dikkatleri çekiyor.

Lova Yatak, öğrencilere sunduğu cazip indirimlerle uyku konforunu artırmayı amaçlıyor. Kampanya kapsamında; Simna Baza, Simna Başlık ve Ergo Firm Yatak’tan oluşan “Simna Set”, Sandes Başlık, Sandes Baza ve Supreme Wool Yatak’tan oluşan “Sandes Set”, Eliss Başlık, Eliss Baza ve Perfect Firm Yatak’tan oluşan “Eliss Set” ve Aura Clean Yatak, Noli Başlık ve Noli Baza’dan oluşan “Noli Set” ile maksimum rahatlık sağlıyor. Ayrıca, kampanya kapsamında ev tekstil ürünleri ve diğer tüm yatak modelleri de indirimli fiyatlarla satışa çıkartılıyor.

Fiyatların 8.490 TL’den başladığı kampanya, 17 Eylül tarihine kadar Lova Yatak mağazalarında devam edecek. Yeni döneme zinde ve dinç başlamak isteyen öğrenciler, bu fırsatı kaçırmamak için Lova Yatak mağazalarını ziyaret edebilir.

Önceki Haber Bellona Mobilya’dan Eylül Ayına Özel Düğün Paketi Kampanyası Başladı!
Sonraki Haber Yeni Eğitim Dönemine Özel Yataş Bedding İndirimleri Başladı
Benzer Haberler