Lova Yatak ile Yaz Gecelerinde Serin ve Rahat Bir Uyku Deneyimi

Lova Yatak ile Yaz Gecelerinde Serin ve Rahat Bir Uyku Deneyimi

Türkiye'nin uyku markası Lova Yatak, sıcak yaz gecelerinde kullanıcılarına serin ve rahat bir uyku deneyimi sunuyor. Bu deneyimi sağlamak için yenilikçi Clima Effect yatak ve Frio yastık modellerini tanıtıma çıkarttı.

Clima Effect Yatak ile Serin ve Rahat Uyku

Clima Effect Yatak, modern kumaş teknolojileri kullanılarak tasarlandı. Bu yatak, sıcak havalarda serin bir uyku ortamı sağlıyor. İki farklı yüzeye sahip olan yatakta, Cool Prime teknolojisiyle serinletici kumaş ve Visco Jel katmanı bulunuyor. Bu özellikler sayesinde yatak, sıcak yaz gecelerinde serin ve konforlu bir uyku sağlıyor.

Konforu Maksimize Eden Teknolojiler

Clima Effect Yatak, bunaltıcı sıcaklarda klima etkisi yaratarak kullanıcıların konforunu artırıyor. Cool Prime teknolojisi ve Jel Visco katmanı sayesinde yatak yüzeyi, uyku sırasında serinlik hissi sağlıyor. Pamuk katmanı ise nem yönetimini destekleyerek ideal uyku koşulları oluşturuyor.

Yatağın diğer yüzeyi ise doğal yün katmanı ve bambu etkili kumaşla kaplanmış. Bu yüzey, ısıyı dengeleyerek her mevsimde ideal uyku sıcaklığı sağlıyor. 5 bölgeli pocket yay sistemi, farklı vücut tiplerine mükemmel destek sunuyor ve çiftlerin birbirlerinin dönüş hareketlerinden etkilenmesinin önüne geçiyor.

Frio Yastık ile Terleme Sorunu Çözülüyor

Lova Yatak'ın Frio Yastık modeli, terleme sorunu yaşayanlar için tasarlandı. İki farklı yüzeye sahip olan yastığın bir yüzü, %100 pamuk kumaştan üretilmiş olup cildi rahat ettiriyor. Diğer yüzünde kullanılan Outlast teknolojisi ise vücut sıcaklığını dengeliyor. Bu sayede aşırı terlemeyi önleyerek uyku kalitesini artırıyor.

Pamuk kumaşın doğal özellikleri sayesinde yastık nefes alıyor ve cildi rahat ettiriyor. Özel dolgu malzemesi, baş ve boyun bölgesinde serinlik sağlarken ergonomik tasarımı ile boyun ve omuz bölgelerini destekliyor.

Önceki Haber Lova Yatak'ın Yeni Reklam Yüzü Simge Oldu
Sonraki Haber Almanya'nın En Büyük Mobilya Perakendecisi İflasını Duyurdu
Benzer Haberler