Ladin Mobilya 38. Yılını Kumsmall Mobilya Fuarı’nda Kutladı

Ladin Mobilya 38. Yılını Kumsmall Mobilya Fuarı’nda Kutladı

Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından Ladin Mobilya, kuruluşunun 38. yılını Kumsmall AVM'de düzenlenen bir etkinlikle kutladı. Kutlamaya, Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Devim, Genel Müdür Mustafa Karabay, Türkiye Satış Müdürü Hakan Karaali, Finans Müdürü Turgay Karabay ve şirketin diğer idari ve satış personeli katıldı. Etkinlikte, 38. yıl pastası kesilerek bu özel gün kutlandı.

Ladin Mobilya, Kumsmall Mobilya Fuarı'nda Yıldönümünü Kutladı

Sektörün öncü firmalarından Ladin Mobilya, Kumsmall Mobilya Fuarı'na katılarak 38. yılını burada da kutlama fırsatı buldu. Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ve diğer yöneticiler, yıldönümünün fuar ile aynı zamana denk gelmesinin güzel bir sürpriz olduğunu belirterek, "Nice 38 yıllara" dileğiyle pastayı kesti.

Başarı Kolay Gelmedi

Kutlamada konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, Ladin Mobilya'nın bugünlere gelmesinin kolay olmadığını dile getirdi. İlk olarak 20 metrekarelik bir alanda üretime başladıklarını söyleyen Böyük, bugün 20 bin metrekarelik üretim alanına sahip olmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Fuar Ziyareti ve Fırsatlar

Satış ve Pazarlama Koordinatörü Hakan Karaali ise fuarın, Ladin Mobilya için bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, fuar alanına ve ürün reyonlarına tüm ziyaretçileri davet etti. Ayrıca, kaçırılmaması gereken fırsat ürünlerine de dikkat çekti.

Önceki Haber Türkiye’nin Önde Gelen Mobilya Markası Konfor, Hindistan Pazarına İddialı Bir Giriş Yaptı
Sonraki Haber Aşkım Mobilya 4. Şubesini Hizmete Açtı
Benzer Haberler