Konya’nın Mobilya Devi Divapan, Fuarda Büyük İlgi Gördü

Konya’nın Mobilya Devi Divapan, Fuarda Büyük İlgi Gördü

Bera Holding’e bağlı Divapan A.Ş., 12-15 Eylül 2024 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen INTERMOB 2024 fuarına katılarak dikkatleri üzerine çekti. Mobilya aksesuarları, orman ürünleri ve ahşap teknolojileri gibi sektörün en yeni trendlerinin sergilendiği fuarda, 7.837’si uluslararası olmak üzere toplamda 38.060 sektör profesyoneli bir araya geldi.

Divapan, fuarda en son yenilikçi tasarımlarını ve ürünlerini tanıtarak 550’den fazla firma ve temsilciyle yeni iş fırsatları ve ihracat imkanları yarattı. Şirket, her yıl katıldığı bu prestijli etkinlikte, ürünlerini geniş bir kitleye sunarak yeni iş ortaklıkları kurmayı amaçladı.

Divapan A.Ş. Genel Müdürü Fatih Binbir, fuarın sektördeki yenilikleri görmek ve iş birlikleri kurmak açısından önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Ayrıca, fuarın yeni iş ortaklıkları ve distribütör anlaşmaları yaparak Divapan’ın uluslararası pazarlara açılmasına büyük katkı sağladığını belirtti.

30.686 m²’si kapalı olmak üzere toplam 171.522 m² alanda üretim yapan Divapan, Türkiye’nin köklü MDF üreticilerinden biri. Ar-Ge yatırımları sayesinde kaliteyi artırmayı, çevreyi korumayı ve müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlayan firma, ihracat için özel ürün üretme kapasitesine de sahip.

Önceki Haber Akr Ofis: Modern Ofis Mobilyalarında Öncü
Sonraki Haber Onda Mobilya: Yenilikçi ve Estetik Mobilya Anlayışı
Benzer Haberler