Koleksiyon Mobilya, Yaz Aylarını Unutulmaz Kılan Yeni Dış Mekân Mobilyalarını Tanıttı

Koleksiyon Mobilya, Yaz Aylarını Unutulmaz Kılan Yeni Dış Mekân Mobilyalarını Tanıttı

Koleksiyon Mobilya, doğanın güzelliğinden ilham alarak tasarladığı yeni dış mekân mobilyalarını görücüye çıkardı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre, yaz aylarını ev sahipleri için unutulmaz kılmak amacıyla titizlikle hazırlanan bu koleksiyon, doğanın ritim, doku ve renklerini ev konforuyla dış mekânda buluşturmayı hedefliyor.

Atelier Xterier imzalı tasarımlarıyla dikkat çeken yeni koleksiyonda, el işçiliği ve ustalıkla harmanlanmış ahşap işçiliğinden metal işçiliğine, dikiş tekniklerinden ince detay işlemelere kadar her aşamada öne çıkan el emeği ve uzmanlık oldukça dikkat çekiyor. Şirket, dış mekân mobilyalarında kullanılan malzemelerde dayanıklılığı ön planda tutarak, alüminyum ve teak gibi çürümeye karşı dirençli materyallerin yanı sıra önde gelen markaların Quick Dry Foam ürünlerini kullanıyor.

Koleksiyon Mobilya, sadece mobilyalarla değil, aynı zamanda aydınlatma ve aksesuarlarla da dış mekânlarda konfor ve tarz oluşturmayı amaçlıyor. Solar LED aydınlatma sistemleri ve geri dönüşümlü malzemelerden üretilen aksesuarlar, şirketin çevre dostu yaklaşımını yansıtıyor. Atelier Xterier markasıyla sürdürülebilir ürünleri müşterilerle buluşturan Koleksiyon Mobilya, sisal, abaca ve seramik gibi geri dönüştürülebilen materyalleri kullanarak doğa dostu bir politika izlemeye dikkat ediyor. Yeni dış mekân mobilyalarıyla, Koleksiyon Mobilya, yaz aylarında keyifli ve şık bir dış mekân deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Önceki Haber Doğtaş, 53. CIFF Uluslararası Mobilya Fuarı'nda 2024 Trendlerini Dünyaya Tanıtacak
Sonraki Haber Siesta Mobilya, Olimpiyat Heyecanını İhracat Başarısına Dönüştürüyor
Benzer Haberler