Koçtaş’tan Mobilya Alışverişlerinde Avantajlı Fırsatlar

Koçtaş’tan Mobilya Alışverişlerinde Avantajlı Fırsatlar

Koçtaş, evini veya iş yerini yenilemek isteyenlere özel bir mobilya kampanyası başlattığını duyurdu. 30 Eylül'e kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında, Koçtaş’tan yapılan 5 bin TL ve üzeri mobilya alışverişlerine 500 TL, 10 bin TL ve üzeri alışverişlere ise 1.000 TL değerinde hediye para veriliyor. Ayrıca, okula dönüş hazırlıkları kapsamında, koctas.com.tr öğrenci setlerinde yüzde 17’ye kadar varan indirimler de sunuluyor.

Evini güzelleştirmek isteyenler için cazip seçenekler sunan Koçtaş, yeni mobilya kampanyasıyla müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor. Koçtaş mağazalarından, koctas.com.tr’den veya Koçtaş mobil uygulamasından yapılan 5 bin TL ve üzeri mobilya alışverişlerinde 500 TL, 10 bin TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.000 TL hediye para kazanma imkanı bulunuyor. Kazanılan hediye paralar, 31 Ekim'e kadar kullanılabilir ve 2 bin TL üzeri alışverişlerde geçerli olacak.

Geniş Ürün Yelpazesi

Koçtaş, gardırop, yatak, baza, karyola, şifonyer, TV ünitesi, koltuk, ayakkabılık, çalışma masası ve oyuncu koltuğu gibi birçok ürünü kampanya kapsamında avantajlı fiyatlarla birlikte sunuyor.

Okula Dönüş İndirimleri

Koçtaş’ın online platformu koctas.com.tr’de, okula dönüş hazırlıkları için öğrenci setlerinde yüzde 17’ye varan indirimler sağlıyor. Bu fırsat, yeni bir çalışma alanı oluşturmak isteyen öğrenciler için cazip bir seçenek sunuyor.

Vade Farksız Taksit İmkanı

Koçtaş, müşterilerine ödeme kolaylığı da sağlıyor. Yapı Kredi Worldcard sahiplerine vade farkı olmadan 7 taksit imkanı sunulurken, diğer bankaların kredi kartlarıyla da uygun taksit seçenekleri de bulunuyor. Hediye paralar, Koçtaş mağazalarında Koçtaş Kart ile para puan olarak, koctas.com.tr’de ise hediye kuponu olarak kullanılabilir.

Önceki Haber Enza Home Yaz Fırsatları: Hem İndirimli Hem Hediyeli!
Sonraki Haber "Alırken İndirimli, Anında Hediyeli" Kampanyasıyla Fırsatlar Kapınızda!
Benzer Haberler