Koçtaş’tan Büyük Çekiliş Fırsatı: Her 1.000 TL’lik Alışverişe 1 Çekiliş Hakkı

Koçtaş’tan Büyük Çekiliş Fırsatı: Her 1.000 TL’lik Alışverişe 1 Çekiliş Hakkı

Ev ve iş yeri dekorasyonunda ilk tercih olan Koçtaş, yeni çekiliş kampanyasını duyurdu. Koçtaş Kart ile yapılan her 1.000 TL’lik alışveriş, müşterilere 1 çekiliş hakkı kazandırıyor. Kampanya kapsamında 1 adet Ford Mustang Mach-E, 10 adet Vespa Primavera 125 motosiklet, 10 adet iPhone 15 Pro Max ve 10 adet 50 bin TL değerinde Koçtaş hediye kartı kazanma fırsatı sunuyor. Koçtaş, bu büyük çekiliş kampanyasında Yapı Kredi World kartlarına peşin fiyatına 7 taksit ve sınırsız çekiliş hakkı imkanı da sunuyor.

Büyük Çekiliş Kampanyası Kasım Sonuna Kadar Devam Ediyor

Ev geliştirme sektörünün lider markası Koçtaş, başlattığı bu çekiliş kampanyasıyla müşterilerine cazip fırsatlar sağlıyor. 30 Kasım’a kadar Koçtaş mağazalarından, koctas.com.tr üzerinden veya Koçtaş mobil uygulamasından Koçtaş Kart ile yapılan her 1.000 TL’lik alışverişte, müşteriler 1 çekiliş hakkı elde ediyor. Ford Mustang Mach-E, Vespa Primavera motosikletler, iPhone 15 Pro Max telefonlar ve 50 bin TL değerinde Koçtaş hediye kartları, kampanyanın dikkat çeken ödülleri arasında bulunuyor.

19 Aralık’ta Yapılacak Çekilişte Büyük Ödüller Sahiplerini Bulacak

Koçtaş Kart ve Usta Kart ile geçerli olan ve 3 ay sürecek olan büyük çekiliş kampanyası, Kasım ayı sonuna kadar devam edecek. Kazanan talihliler, Aralık ayı sonunda kamuoyuna duyurulacak. Çekiliş ise 19 Aralık’ta Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilecek. Koçtaş müşterileri, kampanya süresi boyunca her 1.000 TL’lik alışverişte çekiliş hakkı kazanarak sınırsız katılım imkanı elde edebilecek.

Önceki Haber "Alırken İndirimli, Anında Hediyeli" Kampanyasıyla Fırsatlar Kapınızda!
Sonraki Haber Bellona Mobilya’dan Eylül Ayına Özel Düğün Paketi Kampanyası Başladı!
Benzer Haberler