Koçtaş'tan Banyo ve Bahçe Mobilyalarında Büyük Fırsat: 3 Al 2 Öde Kampanyası

Koçtaş'tan Banyo ve Bahçe Mobilyalarında Büyük Fırsat: 3 Al 2 Öde Kampanyası

Koçtaş, banyo ve bahçesini yenilemek isteyenler için büyük fırsatlar sunan yeni kampanyasını duyurdu. 31 Temmuz'a kadar sürecek kampanya kapsamında banyo ve bahçe mobilyalarında geçerli olacak olan 3 al 2 öde fırsatı başladı. Bu kampanya ile birbirinden farklı ürünler, Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında sizleri bekliyor.

Ev geliştirme perakendeciliğinde lider marka olan Koçtaş, yeni kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında geçerli olan 3 al 2 öde kampanyası, banyo ve bahçe mobilyalarını kapsıyor. Bu kampanya kapsamında, alınacak 3 üründen en düşük fiyatlı olanı ücretsiz olacak.

Kampanya Detayları ve Ürün Çeşitleri

31 Temmuz'a kadar geçerli olan bu kampanyadan birden fazla kez yararlanabiliyorsunuz. Banyo ve bahçesini yenilemeyi düşünenler için büyük bir fırsat sunan bu kampanya, lavabodan banyo dolabına, duşakabinden küvete, duş setlerinden bahçe mobilya ve aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.

Koçtaş, bu kampanya ile evlerinizi ve bahçelerinizi daha uygun fiyatlarla yenileme imkânı sağlıyor. Kampanya süresince banyo ve bahçe mobilyalarında geçerli olan 3 al 2 öde fırsatı, çeşitli ürün seçenekleriyle müşterilerini bekliyor.

Önceki Haber Yeni Evlenecek Çiftlere Büyük Fırsat: İnebella Mobilya'da Dev İndirimler Başladı!
Sonraki Haber CaddeYıldız Mobilya'dan Yeni Evlenecekler İçin Kaçırılmayacak Düğün Paketi Kampanyası!
Benzer Haberler