Kirmasti Kervan Mobilya Çevre Dostu Yatırımlarla Büyüyor!

Kirmasti Kervan Mobilya Çevre Dostu Yatırımlarla Büyüyor!

Kirmasti Kervan Mobilya, 34. yılında büyümeye devam ediyor! Güney Marmara'da AVM sayısını 17'ye çıkaran marka, Mustafakemalpaşa'da açtığı yeni mağazalarla bölge halkına geniş bir ürün yelpazesi sunmaya hazırlanıyor. 

Etibank Premium Mağazası ve Barış Exclusive Mobilya Mağazası, açılışa özel 24 ay elden taksit imkânıyla müşterilerini cezbediyor. Kirmasti Kervan Mobilya, sadece müşterilerine değil, çevreye de duyarlı bir şirket olduğunun bir kanıtı. Mustafakemalpaşa'da kurulacak güneş enerjisi tesisi ile 8 bin 923 ton karbondioksit salınımının önüne geçilmesi amaçlanıyor. Bu sayede 160 bin adet ağacın 30 yıl boyunca engel olacağı karbon emisyonuna karşılık gelinecek.

İstihdama Katkı ve İhracat Başarısı

Kirmasti Kervan Mobilya, 200'e yakın personele istihdam sağlıyor ve bölge ekonomisine oldukça önemli katkılarda bulunuyor. Geçen yıl ilk ihracatını gerçekleştiren firma, ihracat rakamlarını her geçen gün artırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Kirmasti Kervan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal, 3 yıldır güreş ağalığını üstlendiği 348. Kabulbaba Yağlı Güreşleri'ne tüm halkı davet ediyor. Güreşler, Kurban Bayramı'nın 2. günü kırsal Kabulbaba Mahallesi'nde düzenlenecek. Mağazayı https://www.kirmastikervan.com.tr/ sitesinden inceleyebilirsiniz.

Önceki Haber Belusso Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Koleksiyon Mobilya, Index Work Space 2024 Dubai Fuarı'nda Sahne Alacak
Benzer Haberler