Kilim Mobilya Kimin?

Kilim Mobilya Kimin?

Kilim Mobilya 1976 yılında Kayseri’de küçük bir marangoz atölyesinde İsmail, Mahmut ve Mehmet Yayla kardeşler tarafından kuruldu. Hali hazırda şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Yayladır.

Kilim Mobilya Kampanyaları

Kilim Mobilya, her bütçeye uygun mobilya seçenekleri ve kampanya fırsatlarıyla her geçen gün müşteri memnuniyeti için yeni adımlar atıyor. Kilim Mobilyanın kampanyalarından haberdar olmak ve ayrıntılı bir şekilde incelemek için https://kilimmobilya.com.tr/ internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kilim Mobilya'nın Misyonu

Kilim Mobilya, müşteri beklentileri doğrultusunda her yaşam alanına güven, kalite ve değer katmayı amaçlayan bir iş etiğine sahip.  Kilim Mobilya, evrensel standartlara uygun olarak, dünya genelinde her yaşam alanına sevgiyle "bir kilim" üretmeyi hedefliyor.

Kilim Mobilya, müşteri beklentilerine uygun olarak, güven, kalite ve değer katan ürünler sunuyor. Kilim Mobilya, yaşadığımız coğrafyanın kültürel zenginliklerini Ar-Ge ile özgün model ve tasarımlarına yansıtarak, farklı ve belirleyici ürünler ortaya koyuyor. Çevreye duyarlı, topluma saygılı ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bir firma olarak, çalışanları ve tüketicileriyle mutlu bir "Kilim Ailesi" oluşturmayı amaçlıyor.

Kilim Mobilya Temel Değerleri

Kilim Mobilya, müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine en kısa sürede ve en doğru şekilde cevap veren, proaktif bir anlayışla çalışıyor. Ürün ve hizmetlerini zamanında ve söz verdiği koşullarda sunuyor. Müşterilerin sürekli değişen ihtiyaçlarının farkında olarak, sürekli gelişiyor ve her zaman farklı ve yenilikçi ürünler sunuyor. Müşterilerine özgür seçim olanakları ve yaşamlarına değer katacak ürünler sunuyor.

Kilim Mobilya Güvenilir Mi?

Kilim Mobilya, Türkiye'nin köklü mobilya markalarından birisidir ve uzun yıllardır sektörde faaliyet gösteriyor. Genel olarak güvenilirliği hakkında olumlu değerlendirmeler almıştır.  Kilim Mobilya, ürünlerinde kaliteli malzemeler kullanarak dayanıklılığı ön planda tutuyor. Bu da müşterilerinin uzun ömürlü mobilyalara sahip olmasını sağlıyor.

Kilim Mobilya, müşteri memnuniyetine önem veren bir markadır. Müşteri hizmetleri konusunda olumlu geri bildirimler alıyor, aksi durumda olumsuz geri dönüşler sağlandığında da yardımcın olmaya yönelik satış sonrası hizmetlerle de müşterilerine destek sağlıyor. Türkiye genelinde yaygın bir mağaza ağına sahip olan Kilim Mobilya, müşterilerine kolay erişim imkânı sunuyor. Ayrıca, online alışveriş imkanı da mevcuttur.

Her markada olduğu gibi, Kilim Mobilya hakkında da zaman zaman olumsuz geri bildirimler bulunabiliyor. Bu geri bildirimler genellikle kişisel deneyimlere dayanıyor ve her müşterinin deneyimi farklı olabiliyor. Kilim Mobilya genel olarak güvenilir bir marka olarak kabul ediliyor. Ancak, herhangi bir mobilya alımı yapmadan önce, kişisel ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi göz önünde bulundurarak araştırma yapmanız her zaman faydalı olacaktır.

Önceki Haber Rani Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Ergül Mobilya Kimin?
Benzer Haberler