Kelebek’te Depo İndirim Günleri: %60’a Varan Fırsatlar ve Büyük Çekiliş Sizi Bekliyor!

Kelebek’te Depo İndirim Günleri: %60’a Varan Fırsatlar ve Büyük Çekiliş Sizi Bekliyor!

Kelebek Mobilya’dan evinizi yenilemek için büyük bir fırsat! 20 Eylül - 7 Ekim 2024 tarihleri arasında mağazalarında ve kelebek.com’da Depo İndirim Günleri başlıyor. Tüm ürünlerde geçerli olan %60’a varan indirim fırsatı ile hayalinizdeki mobilyalara ulaşmanız artık çok daha kolay!

Bu büyük indirim kampanyası, evinizi konfor ve şıklıkla buluşturmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sağlıyor. İster yatak odası, ister oturma grubu, isterse de dekoratif parçalar... Tüm Kelebek ürünlerinde bu avantajlı fiyatlarla karşılaşabilirsiniz.

Peşin Fiyatına Taksit İmkanları

Ayrıca ödeme seçenekleriyle de rahat alışveriş yapmanızı sağlıyor. Maximum Kart sahiplerine özel peşin fiyatına 9 taksit, diğer kredi kartlarına ise 6 taksit seçeneği sunuyor. Böylece bütçenizi zorlamadan, dilediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz.

Büyük Çekilişle Hayaller Gerçek Oluyor!

Kelebek Mobilya, Depo İndirim Günleri’nde sadece büyük indirimler sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çekiliş heyecanıyla da alışverişinize değer katıyor. 50.000 TL ve üzeri her alışverişte 1 çekiliş hakkı kazanarak büyük ödülleri kazanma şansını yakalayabilirsiniz! Kelebek Mobilya’nın bu yılki büyük çekilişiyle, hayallerinizi süsleyecek hediyeler kazanma fırsatı sizleri bekliyor.

Online Alışveriş ve Mimar Desteği

Zamanınız kısıtlıysa ya da mağazaya gitme imkânınız yoksa üzülmeyin. Kelebek Mobilya, size evinizin konforunda alışveriş yapma imkânı sağlıyor. Web sitesi üzerinden mağazamızı sanal olarak gezebilir, ürünleri hakkında detaylı bilgi alabilir ve uzman mimarlarıyla online görüşmeler yapabilirsiniz. Bu sayede, evinize en uygun mobilyaları seçmek için profesyonel destek alırken, alışverişinizi rahatça tamamlayabilirsiniz.

Kaçırılmayacak Fırsat, Sınırlı Süre!

Bu büyük kampanyadan yararlanmak için son gün 7 Ekim! Depo İndirim Günleri stoklarla sınırlı olduğu için acele edin, bu fırsatları kaçırmayın. Detaylı bilgi ve ürünlerinizi yakından incelemek için size en yakın Kelebek Mobilya mağazasına uğrayın ya da kelebek.com’u ziyaret edin.

Ev dekorasyonunuzu yenilemek ve hayalinizdeki yaşam alanını yaratmak için en doğru zaman şimdi! Kelebek Mobilya, şıklık ve konforu bir arada sunan ürünleriyle evinizi baştan aşağı yenilemeniz için sizleri bekliyor.

Önceki Haber EVMODA'DAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA: "ŞİMDİ AL, 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA"
Benzer Haberler