Kelebek Mobilya Online tarafta büyümeye devam ediyor.

Kelebek Mobilya Online tarafta büyümeye devam ediyor.

Türkiye'nin ilk modern modüler mobilya üreticisi ve sektörün en köklü markası Kelebek, 2023'ün ilk üç çeyreğinde elde ettiği online alışveriş verilerini açıkladı. Yılın ilk dokuz ayında gerçekleşen sonuçlar incelendiğinde, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre rekor oranda büyüme kaydedildiği görüldü. Kelebek.com üzerinden verilen siparişlerde yüzde 142 büyüme yaşanırken, gelirler yüzde 285 oranında arttı. Kelebek.com'un ziyaretçi trafiğinin satışa dönüşme oranı ise yüzde 90'nın üzerinde oldu.

Nisan ayında dünyaca ünlü küratör ve tasarımcı Karim Rashid ile yaptığı iş birliğiyle global tasarım vizyonu lansmanını yapan marka, online satış kanallarında elde ettiği başarıyla tüm evlerde "Kelebek Etkisi" yaratmaya devam ediyor.

Kelebek Mobilya (IS:DGNMO), sektörde sosyal medyayı boomsocial verilerine göre son 3 yıldır en iyi kullanan marka olması online alışveriş alanındaki başarılarınıda tetikleyerek sektörde öncü konumunu koruyor.

Büyüme yolcuğu her çeyrekte arttı İstikrarlı performans 

Kelebek.com'un büyüme yolculuğu, 2023'ün her çeyreğinde artarak devam etti. Yaşanan üç aylık periyodlara bakıldığında site trafiği bir önceki yıla göre, yüzde 32 büyüdü. Ziyaret trafiğindeki bu hareketlilik siparişlere de yansıdı. 2023'ün ilk çeyreğinde siparişler yüzde 50 büyürken, ikinci çeyrekte yüzde 162, üçüncüde yüzde 209 arttı.

Kelebek.com'da elde edilen gelirler ise birinci çeyrekten üçüncü çeyreğe doğru, yüzde 146, yüzde 300 ve yüzde 359 oranında yükseldi. Trafiğin satışa dönüşümünde geçen seneye göre artışlar yaşandı. 

Sonraki Haber Koleksiyon Mobilya'nın 2023 Yılı 9 Aylık Net Karı 163 Milyon TL'yi Aştı
Benzer Haberler