Kelebek Mobilya Kimin?

Kelebek Mobilya Kimin?

Kelebek Mobilya Doğanlar Mobilya Grubuna aittir, Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğandır. 1983 yılında Türkiye'ye laminasyon teknolojisini kazandıran Kelebek Mobilya, mobilya sektöründe büyük bir devrim yaptı. 1990 yılında borsaya girerek halka açılan ilk mobilya firması olarak kayıtlara geçti. Kelebek, hem yurt içinde hem de yurt dışında 250'den fazla mağazada ürünlerini tüketicilere sunarak kitlesel ve küresel bir marka olma hedefini sürdürüyor.

Davut Doğan Kimdir?

1960 yılında Çanakkale'nin Biga ilçesinde dünyaya gelen Davut Doğan, ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Doğan, 1986 yılında memurluktan istifa ederek, girişimcilik yolculuğuna doğru adım attı.

Girişimcilik ve İş Hayatı:

1987 yılında kardeşleri ile birlikte Doğtaş A.Ş.'yi kurarak mobilya sektörüne giriş yaptı. Şirket, kısa sürede oldukça büyük başarılar elde etti ve Davut Doğan'ın liderliğinde büyümeye devam etti. 1999–2009 yılları arasında Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüterek bölgesel ticaretin gelişmesine de büyük katkılarda bulundu.

MOSDER ve Sektörel Katkılar:

2003 yılında Türkiye'deki markalı mobilya üreticilerini bir araya getirerek Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'ni (MOSDER) kurdu. Bir süreliğine dernek başkanlığı görevini de üstlendi. Ayrıca, Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) üyelikleriyle iş dünyasında da aktif rol aldı.

TOBB ve Ulusal Başarılar:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mobilya Sektör Kurulu Başkanlığı görevini 10 yıl boyunca başarıyla sürdüren Doğan, 2005 yılında Dünya Girişimcilik Yarışması'nda “Türkiye Finalisti” oldu. 2007 yılında Milli Verimlilik Merkezi tarafından “Yılın En Verimli İş Adamı” seçilerek büyük bir onura sahip oldu.

Yayınlar ve Edebiyat:

Davut Doğan, iş dünyasındaki tecrübelerini ve izlenimlerini “İzdüşümü”, “İzlenimler” ve “İşte Tecrübelerim” adlı üç kitabında bir araya getirdi. Bu eserler, onun iş dünyasındaki bilgi birikimini ve deneyimlerini paylaşarak yeni nesil girişimcilere ilham kaynağı oluyor.

Mevcut Görevler ve Gelecek Vizyonu:

Halen Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Davut Doğan, aynı zamanda bir melek yatırımcı olarak genç girişimcilere destek sağlıyor. İnovasyon ve liderlik konusundaki vizyonu ile Türkiye'nin mobilya sektöründe öncü isimlerinden biri olmayı da sürdürüyor.

Davut Doğan, hem Türkiye'de hem de uluslararası alanda iş dünyasına yaptığı katkılarla tanınan, saygın bir iş adamı ve lider.

Geniş Ürün Yelpazesi ve Fijital Mağazacılık

Kelebek Mobilya, her zevke ve tarza uygun oldukça geniş bir ürün yelpazesiyle müşterilerine çeşitli imkânlar sunuyor. Fijital (fiziki ve dijital) mağazacılık anlayışıyla, müşterilerine ücretsiz mimari hizmet sunarak evlerinin çizimlerini yapmalarını ve sanal ortamda Kelebek mobilyalarıyla döşeme deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Japon minimalizmini ve İskandinav natüralizmini harmanlayarak, global bakış açısını Türk stilizasyonuyla bir araya getiriyor. Bu benzersiz tarzına "Kelebek Etkisi" adını veriyor.

Lider ve Yenilikçi Vizyon

Cumhuriyet’in ilk yıllarından itibaren mobilya sektörüne liderlik eden Kelebek Mobilya, yeni tasarım vizyonuyla sektöre her zaman yenilikçi bir soluk getirmeyi kendine hedef edinmiş. 

Kelebek Mobilya'nın Başarıları

Toplam Satış Noktası: 253

Yurt İçi Satış Noktası: 231

Yurt Dışı Satış Noktası: 22

Üretim Alanı: 55,000 metrekare

Kelebek Mobilya, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirerek sektörde öncü olmaya devam ediyor.

Kelebek Mobilya Müşteri Hizmetleri

Kelebek Mobilya uzun yıllardır varlığını devam ettirmiş oldukça köklü bir mobilya firmasıdır, uzun yıllara dayanan mobilya sektörü deneyimine ve müşterilerin geri dönüşlerine bakıldığında Kelebek Mobilya güvenilir bir mobilya firmasıdır diyebiliriz. Olumsuz dönüşlerin çoğunluğunun tedarik sürecinden kaynaklandığını söyleyebiliriz. Karşılaştığınız problemlerle ilgili gerekli yardımı alabilmek için https://www.kelebek.com/ sitesinde bulunan müşteri hizmetleri hattına ulaşabilirsiniz. Mobilya alırken her zaman bireysel mağaza ve ürün değerlendirmelerine dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

Önceki Haber Ergül Mobilya Kimin?
Sonraki Haber İstikbal Mobilya Kimin?
Benzer Haberler