Kelebek Mobilya, Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde Fark Yaratıyor

Kelebek Mobilya, Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde Fark Yaratıyor

Kelebek Mobilya, Kültür AŞ ile iş birliği yaparak Harbiye Açık Hava Sahnesi’nin Star Seats Lounge alanını tamamen yeniledi. Zamansız tasarımlarıyla tanınan Kelebek Mobilya, bu alanı modern ve konforlu bir hale getirdi.

Öncü Marka Kelebek Mobilya'dan Yeni İş Birliği

Kelebek Mobilya, "seni anlayan tasarımlar" mottosuyla her yaş grubuna hitap eden ürünler sunmaya devam ediyor. Spordan sanata, yaşamın her alanında kendini gösteren marka, Kültür AŞ ile yaptığı iş birliği ile Harbiye Açık Hava Sahnesi’nin Star Seats Lounge alanını tamamen yeniledi. Kelebek Mobilya, bu alandaki oturma düzeniyle konser ve gösterilere özel bir atmosfer yaratıyor.

Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya'nın Açıklamaları

Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya, "Kelebek Mobilya olarak 89 yıldır müşterilerimize kusursuz bir mobilya deneyimi sunuyoruz. İş birliklerimizle markamızı güçlendiriyor ve büyütüyoruz. Kültür AŞ ile yaptığımız bu iş birliği sayesinde İstanbul’daki yaz etkinliklerinde müşterilerimize unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bu iş birliğiyle Kelebek Mobilya, markasını ön plana çıkarırken, müşterilerine de özel ve keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Önceki Haber Normod Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Saloni Mobilya'dan Zorlu Dönemde Kararlı Adımlar: Karlılıktan Fedakarlık, Geleceğe Yatırım
Benzer Haberler