Kelebek Mobilya'dan Van ve Muş'ta Yeni Mağaza Açılışları

Kelebek Mobilya'dan Van ve Muş'ta Yeni Mağaza Açılışları

Türkiye’nin köklü mobilya markalarından Kelebek Mobilya, Van ve Muş’ta açtığı iki yeni mağazayla büyümeye devam ediyor. 89 yıllık tecrübesi ve "Seni Anlayan Tasarımlar" mottosuyla Kelebek, fonksiyonel ve şık mobilyalarını Türkiye'nin dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyorum. Yeni mağazalarla modern tasarımlarını daha geniş bir kitleye sunmayı amaçlayan marka, geniş ürün yelpazesiyle her tarza hitap ediyor.

Muş ve Van Mağaza Açılışları

Muş mağazasının açılışına Muş Ticaret Odası Başkanı Aydın Çelik, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu, Muş Emniyet Müdürü Yardımcısı Burak Doğansoy ve Doğanlar Mobilya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan katılım gösterdi. Van’daki mağaza açılışına ise Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva katıldı.

Mağaza Açılışları Hakkında Açıklamalar

Doğanlar Mobilya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Kelebek Mobilya’nın evlere modern ve işlevsel mobilyalar sunduğunu, bu genişleme stratejisiyle hem perakende sektöründe büyümeyi hem de bölgesel ekonomiye katkı sağlamayı amaçladıklarını dile getirdi. Doğan, "Her yeni mağaza, yerel istihdama destek sağlıyor" dedi.

Kelebek Mobilya Genel Müdürü Tolga Kaya ise, "Muş ve Van'daki yeni mağazalarımızla sizlere daha şık, konforlu ve kaliteli ürünler sunacağız. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz" diyerek, müşterilere teşekkürlerini iletti.

Önceki Haber Çilek Mobilya’nın Ödüllü Tasarımları Furnishings & Design İstanbul'da Büyük İlgi Gördü
Sonraki Haber Çilek Mobilya, Üretim Kapasitesini Artırarak Orta Asya'ya Açılacak
Benzer Haberler