Kastamonu Entegre, SICAM 2024'te Öne Çıktı

Kastamonu Entegre, SICAM 2024'te Öne Çıktı

Kastamonu Entegre, mobilya sektörünün en önemli uluslararası etkinliklerinden biri olan SICAM 2024 Fuarı'nda farkını ortaya koydu. 15-18 Ekim tarihleri arasında İtalya'nın Pordenone şehrinde düzenlenen fuarda, yenilikçi ürünleri ve dikkat çekici stant tasarımı ile büyük beğeni topladı.

120 metrekarelik alanda yer alan Kastamonu Entegre, ürünlerini sanattan ilham alarak tasarlanan standında sergiledi. Ziyaretçilere adeta bir sanat galerisindeymiş gibi hissettiren stant, firmanın estetik ve işlevselliği bir araya getirme becerisini gözler önüne serdi.

Sanat ve Tasarımın Buluştuğu Ürünler

Kastamonu Entegre, fuarda üst sınıf paneller ve dekoratif yüzeyler sergiledi. Ziyaretçiler, sofistike meşe dokusuna sahip Rovere Brera, doğal taş görünümündeki Travertino Flavio, çağdaş tasarımı yansıtan Avatar Lunar, fütüristik Interstellar ve sıcak dokusuyla dikkat çeken Nabuk gibi özel ürünleri yakından inceleme fırsatına sahip oldu.

Sürdürülebilir Üretimle Çevre Dostu Yaklaşım

Kastamonu Entegre’nin İtalya’daki üretim tesisleri, yüzde 100 geri dönüşümle faaliyet gösteriyor. Şirket, çevre dostu üretim süreçlerini diğer üretim tesislerine de yaygınlaştırmak için önemli yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Önceki Haber Yıldız Entegre, SICAM 2024 Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü
Benzer Haberler