Kargılı Mobilya Kimin?

Kargılı Mobilya Kimin?

Kargılı Mobilya, 1999 yılında Kargılı Hakan Berber tarafından Çorum'da kurulmuş bir aile şirketi. Yılların tecrübesi ve uzmanlığıyla mobilya sektöründe üretim, mağazacılık ve online alışveriş hizmetleri sunan Kargılı Mobilya, 50.000 m² alana sahip mağazaları ile Türkiye'nin dört bir yanında müşterilerine hizmet veriyor. Yüzlerce çeşit ürünü bünyesinde barındıran mağazaları ve sanal mağazası ile her eve uygun fiyatlarla kaliteli mobilyalar ulaştırmayı hedefliyor.

Kargılı Mobilya Güvenilir Mi?

Kargılı Mobilya, müşterilerinin güvenliğini en üst düzeyde tutmak için internet üzerinden yapılan tüm ödemelerde global güvenlik sistemleri olan 3D Security ve PayTrek Ödeme sistemlerini kullanılıyor. Kredi kartı kullanmayı tercih etmeyen müşteriler için havale seçeneği de sunuluyor. Türkiye'nin birçok şehrinde bulunan büyük mağazalarımızı ziyaret ederek ürünleri yakından inceleyebilir ve siparişlerinizi doğrudan mağazalardan da verebilirsiniz. Mağaza listesi ve iletişim bilgilerine kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Kargılı Mobilya‘yı Neden Tercih Etmeliyim?

Kargılı Mobilya, çözüm odaklı hizmet politikası ve aile şirketi sıcaklığı ile müşterilerine hizmet veriyor. Yüzlerce farklı tarzda mobilya çeşidini mağazalarında ve internet sitesi üzerinden tüm Türkiye’nin hizmetine sunarak, evlerinizde hayalini kurduğunuz tasarımları gerçeğe dönüştürmek için sizin yanınızda. 

Önceki Haber Çivril’in En Büyük Konsept Mobilya Mağazasının Açılışı Gerçekleşti
Sonraki Haber Doğtaş, A' Design Award & Competition'da 4 Ödül Kazandı
Benzer Haberler