Karaca Brandverse Awards’tan 7 Ödülle Döndü!

Karaca Brandverse Awards’tan 7 Ödülle Döndü!

Mutfak ve sofra kategorilerinde yenilikçi ürünleri ve modern tasarımlarıyla ön plana çıkan Karaca, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Brandverse Awards’ta 7 ödül kazanarak başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yenilikçi Ürünler ve Pazarlama Başarıları

Karaca, sadece hayatı kolaylaştıran ürünleriyle değil, aynı zamanda pazarlama alanındaki yenilikçi faaliyetleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafından düzenlenen Brandverse Awards 2024’te 7 farklı kategoride ödül aldı.

Swiss Crystal Reklamı ve Air Pro Cook Airfryer Projesi

Karaca’nın, kullanıcılarına kolay ve rahat pişirme deneyimi sunan Swiss Crystal ürününün reklam filmi, "Film Bölümü – Diğer Sektörler" kategorisinde Gümüş Ödül ve "Craft Bölümü – Animasyon Tasarımı" kategorisinde Bronz Ödül kazandı. Ayrıca, Air Pro Cook Airfryer x Şeyma Subaşı iş birliği projesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve "Sosyal Medya ve Dijital Bölümü - Viral Etkileşim" ve "Sosyal Medya ve Dijital Bölümü - PR Çalışması" kategorilerinde Altın Ödül, "Sosyal Medya ve Dijital Bölümü – İçerik Pazarlama Kampanyası" kategorisinde Gümüş Ödül ve jüri tarafından verilen Grand Prix ödülünü kazandı. Proje, Şeyma Subaşı’nın paylaşımının ardından 48 saat içinde 33 milyondan fazla kişiye kadar ulaştı.

Cumhuriyet Yüzyılı Koleksiyonu

Karaca, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak tasarladığı Cumhuriyet Yüzyılı Koleksiyonu ile PR Bölümü’nde "Cumhuriyetin 100. Yılı İletişim Çalışmaları" kategorisinde Bronz Ödül kazandı. Bu koleksiyon, Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine saygı ve minnettarlığını ifade ediyor.

Ev Dekorasyonu ve Aksesuarları

Karaca’nın yenilikçi mutfak ürünleri ve sofra takımlarının yanı sıra ev dekorasyonu ve mobilya alanındaki ürünleri de oldukça büyük bir beğeni topluyor. Modern ve şık tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Karaca, ev aksesuarlarında da fark yaratıyor.

Geleceğe Taşınan Değerler

Cumhuriyetin özünü marka değerlerinde taşıyan Karaca, bu değerleri geleceğe aktarmak için iki yıllık yoğun bir araştırma sürecinin ardından tasarladığı Cumhuriyet Yüzyılı Koleksiyonu ile büyük bir başarıya imza attı. Hem logo hem de koleksiyon ürünlerinin tasarımıyla ülkemizin en önemli tarihi değerlerinden birini gelecek nesillere aktarmaya devam ediyor.

Karaca, kazandığı bu ödüllerle sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtladı ve tüketicilerinin gözündeki güvenilirliğini pekiştirdi.

Önceki Haber Adıyaman'da Kelebek Mobilya Rüzgârı
Sonraki Haber Koleksiyon Mobilya ve Atelier Xterier Dış Mekan Mobilyalarıyla Trendlere Yön Veriyor
Benzer Haberler