Kaleseramik, Yeni Ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda

Kaleseramik, Yeni Ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda

Kaleseramik, 35. kez katılacağı Cersaie Fuarı’nda, yaptığı son yatırımlarla büyük ebatlı seramik karo üretiminde elde ettiği başarıyı sergilemeye hazırlandığını duyurdu. İtalya’nın Bologna kentinde 23-27 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Kaleseramik en yeni ürün ve tasarımlarıyla boy gösterecek.

Yenilikçi Ürünler ve Doğaya Duyarlı Tasarımlar

Türkiye’nin lider seramik üreticisi olan Kaleseramik, fuarda ilgi çekici ve ilham veren bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Stand tasarımı, ünlü İtalyan mimar Paolo Cesaretti tarafından yapıldı ve “Natural Balances” temasıyla doğaya duyarlı tasarımlar Salon 18’deki B36-C35 standında sergilenecek. Kaleseramik, ödüllü koleksiyonları ve yenilikçi markası Kalesinterflex ile tüm dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Yeni Koleksiyonlar Tüketicilerle Buluşuyor

Fuarda, Kalesinterflex’in Earth Koleksiyonu ile birlikte, Black Swan, Borgogna Stone, Dolomite, Taj Mahal, Calacatta Capraia ve Statuario Blue gibi birçok yeni ürün ve koleksiyon yer alacak. iF Design Award 2024 ödüllü tasarımlar, sakin ve modern çizgileriyle ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Kalesinterflex Sektöre Yön Veriyor

Kaleseramik Genel Müdürü Timur Karaoğlu, Kalesinterflex’in seramik sektöründe devrim yarattığını ifade etti. Karaoğlu, “Kalesinterflex, mimariyi şekillendiren, çevreci ve yenilikçi özellikleriyle sektöre ışık tutuyor. Yeni yatırımlarımızla geliştirdiğimiz teknolojimiz ve Ar-Ge altyapımız, Kalesinterflex’i dünya markası olma yolunda en önemli gücümüz yapıyor,” dedi. Karaoğlu, Kalesinterflex’in çevre dostu üretim anlayışıyla dikkat çektiğini ve herkesi sürdürülebilirlik konusunda bilinçlenmeye davet etti.

Önceki Haber Modüler Mutfakta İntema Farkı: Türkiye Genelinde Genişleyen Satış Ağı
Sonraki Haber Storish Mobilya Kimin?
Benzer Haberler