İstikbal Mobilya Kimin?

İstikbal Mobilya Kimin?

İstikbal Mobilya, Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından birisi olarak biliniyor. 1957 yılında Hacı Boydak tarafından kurularak Boydak Holding çatısı altında faaliyet göstermeye başlayan İstikbal markası, 2016 yılında FETÖ soruşturması kapsamında kayyum atanarak TMSF tarafından şirkete el konuldu. Soruşturmanın ardından şirketin adı Erciyes Anadolu Holding olarak değiştirildi. Hala Erciyes Anadolu Holding bünyesinde faaliyet gösteren İstikbal, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan mağazacılık anlayışıyla ve yenilikçi tasarımlarıyla sektördeki liderliğini sürdürüyor.

Hacı Boydak Kimdir?

Hacı Boydak, Kayseri'de dünyaya gelmiş. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olarak tanınan Boydak, iş hayatına genç yaşlarda atılan ve aile şirketinde çalışmaya başladı. Eğitim hayatını Kayseri'de tamamlayan Boydak, girişimcilik ruhu ve iş zekâsıyla kısa sürede iş dünyasında adını duyurdu. 2016 yılında FETÖ soruşturmasıyla birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstikbal Güvenilir Mi?

İstikbal genel olarak güvenilir bir marka olarak kabul ediliyor. İnternet forumlarındaki kullanıcı yorumlarına göre, İstikbal hem kaliteli hem de dayanıklı mobilyaları ile tanınıyor. Kullanıcılar, İstikbal'in ürünlerini uzun ömürlü ve sağlam bulduklarını belirtiliyor. Ayrıca, geniş ürün yelpazesi ve modern tasarımları ile de öne çıktığı ifade ediliyor. Mağazaları ziyaret ederek veya online incelemeler yaparak, İstikbal'in ürünlerini daha yakından inceleyebilir ve sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Vizyonu

İstikbal, Türkiye genelinde 700’e yakın mağazası ve geniş ürün yelpazesi ile tüketicilere hizmet veriyor. Bununla birlikte, İstikbal markası dünya çapında da hızla büyüyerek Türk kalitesini uluslararası pazarlara taşıyor. Şu an 60’a yakın ülkeye ürün sunan İstikbal, Yunanistan, Bulgaristan, Fas, Lübnan, Almanya, Kazakistan, Azerbaycan, Irak, İngiltere ve Fransa gibi birçok ülkede 170’e yakın mağazası ve birçok satış noktası ile global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Misyonu

Sektördeki öncü konumunun getirdiği sorumluluğun bilinciyle hareket eden İstikbal, teknoloji ve inovasyonu tasarımlarının merkezine koyuyor. Kayseri, Sakarya ve Diyarbakır’da bulunan 4 ayrı üretim tesisinde, oturma gruplarından yemek odasına, yatak odasından çocuk ve genç odalarına, yatak, baza ve bahçe mobilyalarına kadar yüzlerce ürünü üretmekte. Müşteri ihtiyaçlarına en uygun ve ulaşılabilir fiyatlarda koleksiyonlar sunan İstikbal, her zaman çağın ötesinde tasarımlarla fark yaratmayı hedefliyor.

İstikbal, “güven ver, kalpleri kazan, sonuç üret, en iyisi ol, geleceği yakala, müşterini anla, anlam kat, güçlendir, rehberlik et” prensipleri doğrultusunda yoluna devam ediyor. Sürdürülebilir inovatif projelerle, genç ve dinamik kalmayı başaran İstikbal, ihtisaslaşmış mağaza sayısını artırarak pazar payını genişletmeye ve ulaşılmayan tüketici profillerine ulaşmaya devam ediyor.

Önceki Haber Kelebek Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Elite Meubles'ten Fransa'da Büyük Bahar Kampanyası
Benzer Haberler