İstikbal'den Kaçırılmayacak Fırsat: Tüm Ürünlerde %25'e Varan İndirim!

İstikbal'den Kaçırılmayacak Fırsat: Tüm Ürünlerde %25'e Varan İndirim!

İstikbal, haziran ayı boyunca tüm ürünlerinde %25'e varan indirimler sunarak evinizi yenileme fırsatıyla sizleri buluşturuyor. 1 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, İstikbal mağazalarında ve web sitesinde sizleri bekliyor.

3'lü Düğün Paketi: 128.790 TL Yerine 99.062 TL!

Yeni evlenecek çiftler için kaçırılmayacak bir fırsat! İstikbal'in özel düğün paketi, 128.790 TL yerine sadece 99.062 TL’ye sizlere sunuluyor. Bu paket, Sandra koltuk takımından Alya yemek ve yatak odası takımına kadar her şeyi içeriyor.

Düğün Paketi İçeriği:

- 2 Adet Sandra Üçlü Koltuk

- 2 Adet Sandra Berjer

- 1 Adet Alya Konsol

- 1 Adet Alya Sabit Masa

- 4 Adet Alya 8219 Sandalye

- 1 Adet Alya 4 Kapaklı Dolap

- 1 Adet Alya Makyaj Masası

- 1 Adet Alya Makyaj Aynası

- 1 Adet Alya 150'lik Yatak Başlığı

- 2 Adet Alya Komodin

Maç Keyfi İçin TV Koltuğu Şimdi Daha Uygun!

İstikbal'in döşemeli ürünlerinde de büyük indirimler mevcut. Alya Koltuk Takımı'nda %25, Diego Koltuk Takımı'nda %22, Sandra Koltuk Takımı'nda %20 ve diğer birçok koltuk takımında %15'e varan indirim fırsatlarını sakın kaçırmayın. Ayrıca, tüm koltuk ve köşe takımlarında %10 indirim uygulanmıştır.

Panel Mobilya Ürünlerinde %25'e Varan İndirimler

Yemek odası, yatak odası ve genç odası takımlarında %25'e varan indirimler sizlerle buluşmayı bekliyor. Alya Yemek Odası Takımı, Alya Yatak Odası Takımı, Emily Genç Odası Takımı gibi ürünlerde %25 indirim fırsatını kaçırmayın. Diğer tüm panel mobilya ürünlerinde de %10 indirim uygulanmıştır.

Masa Sandalye ve Bahçe Mobilyasında %35'e Varan İndirimler

Beta Mini Bahçe Takımı ve Liva Bahçe Takımı'nda %35 indirim uygulanırken, Alpina Mini Bahçe Takımı ve diğer birçok masa-sandalye bahçe takımında %20'ye varan indirimler bahçelerinizi yenilemek için sizleri bekliyor. Tüm masa-sandalye ve bahçe mobilyası ürünlerinde %10 indirim fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Yatak ve Baza Ürünlerinde Büyük İndirimler

Sleepy S Yatak ve Active Life Bronze S Yataklarda %25, Active Life Gold S Yatak ve Life Dreams Yataklarda %20 indirim fırsatı sizlerle. Diğer tüm yatak, baza ve başlık ürünlerinde de %10 indirim uygulanmıştır.

Bu fırsatları kaçırmamak için hemen en yakın İstikbal mağazasını ziyaret edin veya https://www.istikbal.com.tr/ ziyaret ederek online alışveriş yapabilirsiniz Unutmayın, kampanyalar birleştirilemez ve yalnızca 1 - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Önceki Haber Enza Home’dan "EN ŞIK YAZ FIRSATLARI" Kampanyası
Sonraki Haber Ergül Mobilya'dan Büyük Fırsat: Zam Yok, İndirim Var! Her 10.000 TL'ye Anında 1.000 TL İndirim
Benzer Haberler