İntermob Mobilya Yan Sanayi Fuarı 26. Kez Açılıyor

İntermob Mobilya Yan Sanayi Fuarı 26. Kez Açılıyor

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İntermob Fuarı, mobilya sektöründeki yenilikleri buluşturuyor. 550'den fazla katılımcı firmanın yer alacağı fuarda, 45 binin üzerinde ziyaretçi gelmesi bekleniyor.

İntermob Fuarı 12-15 Eylül Tarihlerinde

Tüyap tarafından yapılan açıklamaya göre, İntermob Fuarı, mobilya aksesuarlarından orman ürünlerine, kimyasallardan döşemelik malzemelere kadar birçok yeniliği sergileyecek. RX Tüyap ve Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği (MAKSDER) işbirliğiyle düzenlenen fuar, 12-15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

Fuar, toplam 120 bin metrekarelik 12 salonda düzenlenecek. 550'den fazla katılımcı firmanın yer alacağı etkinliğe, 9 bini uluslararası olmak üzere toplam 45 bin ziyaretçi katılması bekleniyor.

Geniş Ürün Yelpazesi ve Uluslararası İşbirlikleri

İntermob Fuarı'nda, orman ürünleri, yonga levha, kapı, panel, mobilya kimyasalları, döşemelik malzemeler gibi geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Fuar, Orta Doğu, Avrupa, Balkanlar ve diğer birçok bölgeden katılımcılara yeni pazarlar ve işbirlikleri fırsatları sunacak. Türk firmaları, uluslararası işbirlikleriyle yeni pazarlara açılmayı amaçlıyor.

Sektör Profesyonelleri İçin Bilgi ve Deneyim Paylaşımı

Fuar kapsamında düzenlenecek seminerler ve panellerle sektör profesyonellerine bilgi ve deneyim paylaşımı imkânı tanınacak. RX Tüyap Genel Müdürü Berkan Öner, fuarın sektördeki dinamikleri ve yenilikleri belirlediğini, bu yılki katılımın artmasını beklediklerini dile getirdi.

Global Tanıtım ve Yoğun Ziyaretçi Beklentisi

Öner, fuarın bilinirliğini global işbirlikleriyle artırdıklarını belirterek, özellikle Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinden yoğun ziyaretçi beklediklerini söyledi. Avrupa'da Almanya, İtalya, Polonya ve Romanya gibi önemli mobilya üretim merkezlerinde tanıtım yapıldığını ve Asya ile Amerika kıtalarından da ilgi gördüklerini ifade etti.

Sürdürülebilirlik ve Yenilik Vurgusu

Bu yıl fuarın estetik ve fonksiyonel tasarım, sürdürülebilirlik ve yenilik temalarına yoğunlaştığını belirten Öner, fuarın sektörde önemli bir rol oynadığına dikkat çekti.

Önceki Haber Kadın Ustalar Mobilya Sektöründe Başarıyla Yer Alıyor
Sonraki Haber Avcılar'da Mobilya Fabrikasında Büyük Yangın
Benzer Haberler