Filli Boya'dan Mobilyalarınıza Uyumlu Tam Silinebilir ve Yıkanabilir Boya: Momento Silan

Filli Boya'dan Mobilyalarınıza Uyumlu Tam Silinebilir ve Yıkanabilir Boya: Momento Silan

Türkiye’nin en sevilen boya markalarından Filli Boya, mobilyalarınıza uyum sağlayacak şekilde geliştirdiği Momento Silan iç cephe boyasıyla dikkatleri çekiyor. Aktif Silikon Teknolojisi kullanılarak üretilen bu boya, tam silinebilir ve yıkanabilir özellikleriyle her mevsim tercih edilebiliyor. Su bazlı ve ipeksi mat® bitişli bu boya, iç mekanlarınıza ferahlık katarken, mobilyalarınızla mükemmel bir uyum içinde oluyor.

Filli Boya, Momento Silan ile yenilikçi teknolojilerle iç cephe boyalarında farkını ortaya koymaya devam ediyor. Hem silinebilir hem de yıkanabilir özellikleriyle ön plana çıkan bu boya, uzun süre boyunca ilk günkü canlılığını koruyarak mobilyalarınızın bulunduğu odaları taze ve hijyenik tutmanıza yardımcı oluyor. Boyanın uygulandığı yüzeylerde kir ve lekelere karşı yüksek dayanıklılık sağlayan teknoloji sayesinde, ev içi temizleyicilerle kolayca temizlenebiliyor.

Momento Silan, defalarca silinip yıkanmasına rağmen rengini ve ipeksi dokusunu koruyarak verimli bir kullanım sağlıyor. Yüksek örtücülük sunan Filli Boya kalitesiyle, boyanın yüzeye mükemmel bir şekilde tutunması sağlanıyor. Su bazlı yapısı sayesinde uygulama sırasında rahatsız edici koku bırakmayan Momento Silan, iç mekanlarınıza ferahlık katarken, mobilyalarınızla da mükemmel bir uyum içerisinde huzurlu bir atmosfer yaratıyor.

Önceki Haber Bağdat Caddesi’nde Kalitenin Adı: Esperto Design ile Şık ve Fonksiyonel Mobilyalar
Sonraki Haber Loda Mobilya: Özgün Tasarım, Kalite ve Yenilikçi Modellerin Buluşma Noktası
Benzer Haberler