Filli Boya Aqua Reno® ile Evinizi ve Mobilyalarınızı Yenileyin: “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap”

Filli Boya Aqua Reno® ile Evinizi ve Mobilyalarınızı Yenileyin: “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap”

Lider boya markası Filli Boya, Aqua Reno® ürünüyle “Keyfine Göre Boya, Kendine Göre Yap” diyerek, evlerini ve mobilyalarını yenilemek isteyenlere ilham veriyor. Aqua Reno®, sunduğu geniş renk yelpazesi ve kullanım kolaylığı ile yaşam alanlarını, mobilyaları ve dekorasyon unsurlarını hayallerdeki gibi güzelleştirmeye yardım ediyor.

Mobilyalarınız ve Eviniz Aqua Reno® ile Renklensin

Dekorasyonda yenilik yapmak isteyenler için ilk adım genellikle yaşam alanı ve mobilyalarını değiştirmek oluyor. “Kendin yap” kültürünün yükselişiyle, kişisel zevkler evlere ve mobilyalara daha çok yansıyor. Filli Boya, bu trendi takip ederek, evini ve mobilyalarını kendi tarzına göre yenilemek isteyenler için Aqua Reno®’yu geliştirdiğini duyurdu. Aqua Reno®, evin her köşesinde olduğu gibi mobilyalar üzerinde de cesur değişimler yapmanızı sağlıyor ve yaratıcı dokunuşlarla evinize mutluluk katıyor.

Aqua Reno®: Banyolardan Mobilyalara Kadar Her Yerde Kullanılabilir

Aqua Reno®, fayans, ahşap, cam, PVC yüzeyler, mutfak dolapları, mobilyalar ve beyaz eşyalar gibi birçok alanda kullanılabiliyor. Ürün, ipeksi mat dokusu ve su bazlı teknolojisiyle hem güzel bir görünüm sağlıyor hem de kolay temizlenebiliyor. Mobilyalarını yenilemek ve farklı bir hava katmak isteyenler için ideal bir seçenek sunan Aqua Reno®, uygulandığı yüzeyleri adeta baştan tasarlıyor.

Filli Boya ile Mobilyalarınızı Atmadan Yenileyin

Filli Boya Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Arzu Uludağ, tüketicilerin mevcut mobilyalarını atmadan yenilemek ve güzelleştirmek için Aqua Reno®'yu geliştirdiklerini dile getirdi. Uludağ, “Mobilyalarınızı, mutfak dolaplarınızı, tezgahlarınızı, beyaz eşyalarınızı ve hatta duşakabin camlarınızı kolayca yenileyip istedikleri renge dönüştürmelerine imkân sağlıyoruz.” dedi. 

30 Dakikada İkinci Kat: Hızlı ve Kolay Uygulama

Filli Boya Aqua Reno®, geri dönüşüme ve sürdürülebilirliğe katkı sağlarken, özel katalizörlü polimer teknolojisi sayesinde yüzeye mükemmel yapışma sağlıyor. İki kat uygulama arasındaki sadece 30 dakikalık bekleme süresi, hem evdeki hem de mobilyalardaki yenileme sürecini oldukça hızlandırıyor.

Önceki Haber Luva Concept: Modern ve Yenilikçi Mobilya Anlayışı
Sonraki Haber Fabco Outdoor: Doğanın Keyfini Şıklık ve Konforla Buluşturan Marka
Benzer Haberler