Evmoda İletişim Ajansı Olarak Brandistanbul PR’ı Seçti!

Evmoda İletişim Ajansı Olarak Brandistanbul PR’ı Seçti!

Türkiye’nin önde gelen mobilya ve ev dekorasyon markalarından Evmoda, yeni dönem iletişim çalışmalarını Brandistanbul PR’a emanet ettiğini duyurdu. 25 yılı aşkın deneyimi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla Evmoda, evlere estetik ve fonksiyonel çözümler sunmaya devam ediyor.

Brandistanbul PR, medya iletişimi, pazarlama, lider iletişimi, etkinlik yönetimi, dijital PR ve kriz iletişimi alanlarındaki uzmanlığıyla Evmoda’ya destek sağlayacak. 15 yıllık tecrübesiyle niş projeler üreten ajans, Evmoda’nın iletişim faaliyetlerini yürütecek.

Evmoda ve Brandistanbul PR Güçlerini Birleştiriyor

Evmoda, "Bir evi yuva yapan nedir?" sorusuna sevgi, güven ve huzurla yanıt vererek, bu değerleri Brandistanbul PR ile daha geniş kitlelere ulaştırmayı amaçlıyor. Evmoda’nın alt markalarından Lorenzi, estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek şık tasarımlarını dünya çapındaki bayileri aracılığıyla sunarken, Affa ise konforlu yatak modelleriyle uyku alanında farkını ortaya koyuyor.

Brandistanbul PR Ajans Başkanı Hatice Kumalar, Evmoda ile yaptıkları iş birliği hakkında, "Evmoda gibi yenilikçi bir markayla çalışmak bizim için büyük bir mutluluk. Evmoda’nın sıcaklık ve huzur sunan ürünlerini daha geniş kitlelere tanıtmak için birlikte başarılı projelere imza atacağımıza inanıyoruz," dedi.

Önceki Haber Ocasso Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Ofis ve Evlerde Sonbaharın Huzuru tunadeco.com’da
Benzer Haberler