EVMODA'DAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA: "ŞİMDİ AL, 3 AY SONRA ÖDEMEYE BAŞLA"

EVMODA'DAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA:

Türkiye'nin önde gelen mobilya markalarından biri olan Evmoda, müşterilerine büyük bir fırsatla geliyor. Evinizi yenilemek veya modern mobilyalarla dekore etmek isteyenler için hazırlanan bu özel kampanya, Eylül ayında başlayıp Ekim ayı sonuna kadar devam edecek.

Evmoda Genel Müdürü Cahit Özdemir, kampanya hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Evmoda müşterileri, seçili mobilya ürünlerini şimdi satın alıp ödemeye 3 ay sonra başlayabilecekler. Ayrıca 12 aya kadar taksit fırsatlarından yararlanabilecekler. Esneklik arayanlar için harika bir seçenek olan bu kampanya, sadece Evmoda showroomlarında geçerli olup, işlemler satış danışmanlarımız tarafından gerçekleştirilecektir.”

Özdemir, stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilere hızlı davranmaları gerektiğini hatırlatarak, kampanya tarihleri dışında yapılacak alışverişlerde aynı ödeme kolaylıklarının geçerli olmayacağını da belirtti. Evinize modern ve şık bir dokunuş katmak için en yakın Evmoda showroom'una uğrayarak bu fırsatı kaçırmayın!

Önceki Haber English Home 2024-2025 Sonbahar & Kış Koleksiyonu: Retro Detaylarla Zamanın Ruhu
Sonraki Haber Kelebek’te Depo İndirim Günleri: %60’a Varan Fırsatlar ve Büyük Çekiliş Sizi Bekliyor!
Benzer Haberler