Ergül Mobilya Kimin?

Ergül Mobilya Kimin?

1989 yılında kurulan Ergül Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Şenozandır. 1992 yılında özel dizayn ve müşteri siparişi imalatlarıyla sektöre adım atan Ergül Mobilya, kaliteli ve uygun fiyat politikasıyla kısa sürede hem yurt içinde hem de yurt dışında geniş bir müşteri ağına ulaştı. Teknolojiyi yakından takip eden şirket, her yıl üretim kapasitesini ve teknolojisini yenileyerek, insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen malzemeler kullanıyor. Ürünlerinde Avrupa normlarına uyarak kanserojen etkisi bulunmayan E1 normunda malzemeler tercih ediyor. Tüm üretim süreçleri, CNC sistemli makinelerle gerçekleştiriliyor, bu sayede yüksek kalite standartları korunuyor.

Misyonu

Ergül Mobilya, çalışanları, ortakları, müşterileri ve tedarikçileriyle birlikte takım felsefesiyle profesyonelce çalışarak güvenli, huzurlu, şeffaf, demokratik ve karlı bir ortam yaratmayı ve sürekliliğini sağlamayı hedefliyor. Kaynakları etkin kullanarak, çevreye duyarlı, rekabet edebilir kalitede en az maliyetle en fazla satabilir üretim yapmayı amaçlıyor. Yenilik ve gelişmelere açık olan Ergül Mobilya, paydaşlarımızın beklentilerini karşılamayı ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı kendine misyon edinmiş. Ergül Mobilya, sektördeki güçlü konumunu koruyarak ve daha da ileriye taşıyarak, dünya çapında bir marka olma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor.

Ergül Mobilya Güvenilir Mi?

Ergül Mobilya genel olarak olumlu bir itibara sahip. Kullanıcı yorumları ve şikâyet siteleri incelendiğinde Ergül Mobilya hakkında kayda değer bir şikâyet bulunmuyor. Bu durum, markanın müşteri memnuniyetine önem verdiğini ve genel olarak güvenilir bir hizmet sunduğunu gösteriyor.

Ayrıca, bazı mağazalarının müşteri yorumlarına bakıldığında, müşterilerin ürün kalitesinden ve hizmetten memnun olduklarını belirtmeleri, markanın güvenilirliğini destekliyor.  Edinilen bilgilere bakıldığında, Ergül Mobilya'nın güvenilir bir marka olduğu söylenebilir. Ancak, mobilya alırken her zaman bireysel mağaza ve ürün değerlendirmelerine dikkat etmek faydalı olacaktır.

Önceki Haber Kilim Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Kelebek Mobilya Kimin?
Benzer Haberler