Enza Home’dan Yaşam Alanlarınıza İnovatif ve Şık Dokunuşlar

Enza Home’dan Yaşam Alanlarınıza İnovatif ve Şık Dokunuşlar

Enza Home, şıklık ve estetiği yaşam alanlarına taşıyan aydınlatma ürünleri ve halılarla dikkatleri üzerine çekiyor. Mobilyadan öte bir deneyim sunan Enza Home, "En Çok Sen" mottosuyla, çeşitli dekorasyon stillerine uygun özgün tasarımlar üretiyor. Visions Koleksiyonu’nun bir parçası olan Bakü Aydınlatma Serisi, modern tasarım öğelerini dairesel biçimiyle bir araya getirerek farklı bir şıklık oluşturuyor. Abajur ve lambader seçenekleriyle sunulan Bakü Serisi, çift renkli silinebilir PVC başlığıyla pratik bir kullanım imkânı sağlıyor. Metal ve mermer gövdeli abajur alternatifleriyle sunulan bu seri, antrasit ve kiremit renk seçenekleriyle çeşitli mekânlara uyum sağlıyor.

Estetik tasarımların merkezinde yer alan Fisso Abajur, baskılı şapkası ile göz alıcı bir görsellik yaratıyor. Lacivert, turkuaz ve beyaz tasarım alternatifleriyle dikkat çeken Fisso Abajur, el yapımı gövdesi ile de ön plana çıkıyor. Silinebilir PVC yapısı sayesinde kolayca temizlenebilen bu abajur, her formunda pratik bir kullanım sunuyor.

Şehirli dekorasyon anlayışının zarif bir örneği olan Spectrum Halı, özgün desenleri ve sofistike duruşuyla yaşam alanlarınıza şıklık katıyor. Yoğun dokunmuş yapısıyla dikkat çeken Spectrum Halı, siyah/gri ve bej/gri olmak üzere iki farklı renk ve dört farklı boyut seçeneği sunarak, ihtiyaçlara uygun kullanım olanağı sağlıyor. Neme ve küfe karşı dayanıklı olan bu halı, kolayca temizlenebiliyor.

Modern tasarımıyla dikkat çeken Santana Halı, özgün ve eklektik dekorasyon stillerine mükemmel bir uyum içerisinde oluyor. Gri tonlarında sunulan Santana Halı, altı farklı boy seçeneği ile zenginleştirilmiş zamansız bir tasarım sunuyor. Su bazlı lekeler, nem ve küfe karşı dayanıklı olan bu halı, kolayca temizlenebilir yapısıyla kullanım kolaylığı sağlıyor. Enza Home, benzersiz tasarımları ve her ihtiyaca yönelik ürün seçenekleriyle sizleri mağaza ve web sitesine bekliyor. 

Önceki Haber Madame Coco, Hollanda'daki İlk Mağazasını Açtı
Sonraki Haber Çilek Mobilya’nın Yenilikçi Tasarımları Good Design'dan Çifte Ödülle Taçlandı
Benzer Haberler