Enza Home’dan "EN ŞIK YAZ FIRSATLARI" Kampanyası

Enza Home’dan

Enza Home, yaz sezonuna özel "EN ŞIK YAZ FIRSATLARI" kampanyasıyla evinizi yenilemek isteyenlere büyük fırsatlarıyla sizlerle buluşuyor. 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek olan bu kampanya kapsamında, seçili mobilya, halı ve aydınlatma ürünlerinde cazip indirimler mağaza ve online alışveriş sitesinde sizi bekliyor. Evinizi Enza Home’un kaliteli ve şık tasarımlarıyla donatırken, bütçenize de dost fırsatlardan yararlanma şansını kaçırmayın!

Kampanya Detayları

Kampanya kapsamında, seçili Enza mobilya, halı ve aydınlatma ürünlerinde belirli alışveriş tutarlarına anında indirim uygulanacak:

-69.900 TL ve üzeri alışverişe 5.000 TL indirim

-89.900 TL ve üzeri alışverişe 7.000 TL indirim

-109.900 TL ve üzeri alışverişe 10.000 TL indirim

Bu indirimler, belirlenen alışveriş değerine ulaşıldığında geçerli olup, indirim oranı doğrudan alışverişinize yansıtılacak. İndirimler katlanarak eklenmemekte ve yalnızca belirlenen tutarlara ulaşıldığında uygulanmakta.

Kampanya Kapsamı ve Koşulları

Kampanya, Enza Home’un belirli mobilya, halı ve aydınlatma ürünlerini içermekte olup, ayın ürünleri, online özel ürünler, outlet ürünler, seri sonu ürünler, ayıplı (defolu) ürünler ve Yataş Bedding ürünleri (yatak, baza, başlık, ev tekstili) kampanyaya dahil edilmemekte. Ayrıca, Enza Home ve Yataş Bedding kampanyaları birleştirilemiyor.

Web sitesinde yer alan fiyatlar tavsiye edilen fiyatlardır, tipografik hatalardan kaynaklanan hatalar Yataş için bağlayıcı değildir. Kampanya ürünleri, üretim ve stok imkânları ile sınırlı bir şekildedir. Fiyatlar TL cinsinden olup, döviz hareketliliğine bağlı olarak günlük değişiklik gösterebiliyor. Fiyatlara mobilya, yatak, baza, başlık, halı ve ev tekstili ürünlerinde %10 KDV, aydınlatma ürünlerinde %20 KDV dâhil edilmekte.

Banka Taksit Koşulları

Enza Home, kampanya kapsamında çeşitli bankalarla taksit seçenekleri sunuyor:

Garanti Bankası: Peşin fiyatına 9 taksit

İş Bankası Maximum: Peşin fiyatına 6 taksit

Yapı Kredi: Peşin fiyatına 4 taksit

Finansbank: Peşin fiyatına 2 taksit

Akbank: Peşin fiyatına 3 taksit

Halk Bankası: Peşin fiyatına 3 taksit

TEB: Sadece tek çekim işlemler

Enza Home’un bu özel kampanyasıyla, evinizi yenilemek için harika fırsatlar sağlanıyor. 30 Haziran 2024 tarihine kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın!

Önceki Haber Evlilik Hazırlıkları İçin Kaçırılmayacak Mobilya Fırsatları
Sonraki Haber İstikbal'den Kaçırılmayacak Fırsat: Tüm Ürünlerde %25'e Varan İndirim!
Benzer Haberler