English Home 2024-2025 Sonbahar & Kış Koleksiyonu: Retro Detaylarla Zamanın Ruhu

English Home 2024-2025 Sonbahar & Kış Koleksiyonu: Retro Detaylarla Zamanın Ruhu

English Home, 2024-2025 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile geçmişin izlerini günümüz tasarımlarına kadar taşıyor. Yeni koleksiyon, vintage sıcaklığını modern detaylarla birleştirerek yaşam alanlarına nostaljik bir dokunuş katıyor.

Ev ve yaşam alanlarında şıklığı ön plana çıkaran English Home, retro detayların hâkim olduğu Sonbahar-Kış koleksiyonunu görücüye çıkarttı. Koleksiyon, zamansız bir atmosfer yaratacak birbirinden farklı ürünlerle evlerinize yeni bir soluk getiriyor. Geometrik desenler, retro renkler ve zarif çizgilerle hazırlanan koleksiyon, sofra & mutfak grubu, yatak odası & banyo tekstil ve dekorasyon ürünlerinde yeniden hayat buluyor. Nostaljiyi modernlikle harmanlayan tasarımlar, her detayıyla göz dolduruyor.

English Home’un bu sezonki koleksiyonunda, retro tasarım trendi yüksek ürün kalitesiyle buluşuyor. Bordo, yeşil ve pembe gibi sonbaharın sıcak tonları dikkat çekerken, geçmişin zarif çizgileri bugünün modern yaşam alanlarına yeniden hayat veriyor. English Home’un yeni Sonbahar-Kış koleksiyonunu yakından görmek için en yakın mağazayı ziyaret edebilir, Englishhome.com’a göz atabilir veya English Home uygulamasını indirerek koleksiyonu keşfedebilirsiniz.

Önceki Haber Trendyol’dan “Mobilya Günleri”: Her Bütçeye Uygun Seçenekler
Benzer Haberler