Elite Meubles'ten Fransa'da Büyük Bahar Kampanyası

Elite Meubles'ten Fransa'da Büyük Bahar Kampanyası

Fransa'nın önde gelen Türk mobilya mağazası Elite Meubles, müşterilerine büyük bir bahar kampanyası başlattığını duyurdu. Elite Meubles, Haziran ayının sonuna kadar geçerli olacak Bambi yataklarında %20 net indirim fırsatı sunuyor.

Mağazadan yapılan açıklamada, "Bambi yataklarını deneyimleyen yüzlerce mutlu müşteriden biri de siz olun. Dayanıklı yapısı ve pocket yay sistemiyle hazırlanmış yatakları mağazamızda görebilir ve yerinde test edebilirsiniz," şeklinde ilan yayınladı. Bambi yataklarının, vücudun her noktasına uyum sağlayarak konfor sunduğu, nefes alabilen kumaşlar ve anti-alerjik özellikleriyle sağlıklı bir uyku ortamı oluşturduğuna vurgulanmış. Modern ve estetikle uyumlu birbirinden güzel yatak modellerini bulabileceğiniz Elite Meubles’te, Haziran ayı sonuna kadar %20 net indirim fırsatından yararlanabilme imkânı sunuyor.

Elite Meubles, sadece yataklarda değil, çeşitli ihtiyaçlara uygun dressing modelleri, yatak odaları, çocuk odaları, koltuk takımları, TV üniteleri, yemek odaları, perde ve halı modellerini de sunuyor. Üstelik mağaza, ücretsiz kurulum, montaj ve güler yüzlü ekibiyle haftanın 7 günü 10.00 - 19.00 saatleri arasında hizmet veriyor

Bu özel indirim ve kampanyalarla Bambi yataklarına sahip olma fırsatını kaçırmayın. Elite Meubles mağazasını ziyaret ederek devam eden indirimlerden ve geniş ürün yelpazesinden de faydalanabilirsiniz.

Önceki Haber İstikbal Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Soyserin Grup Lajivert Genç Odası, İzmir'de İkinci Mağazasını Açtı
Benzer Haberler