Düzce, Mobilya Üretiminin Merkezi Oluyor

Düzce, Mobilya Üretiminin Merkezi Oluyor

Düzce'nin mobilya alanında öne çıkmasını sağlayacak "Mobilya Kent Düzce" projesi için Türkiye'nin tanınmış AVM işletmecilerinden Avi Altaş'a bir sunum gerçekleştirildi. Projenin detaylarının netleşmesi üzerine açıklama yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erdoğan Bıyık, bu projenin Düzce için önemli bir vizyon projesi olacağını belirtti.

Düzce Belediyesi, bu önemli proje için çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün öncülüğünde ilk adım, "Tasarımdan Ticarete Ahşap Zirvesi" organizasyonu ile atıldı. "Mobilya Kent Düzce" projesi için Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne ait araziler, Düzce Belediyesi'nin mülkiyetine geçmiş bulunuyor.

Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Düzce TSO Başkanı Erdoğan Bıyık'ın iş birliği ile Mutfak Sanatları Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, Avi Altaş da katılım gösterdi. Toplantıda, Mobilya Kent projesinin detayları ele alındı ve projenin sunumu yapıldı. Erdoğan Bıyık, tüm paydaşların bu projede güç birliği yaptığını ve Mobilya Kent'in Düzce'nin önemli projelerinden biri olacağını vurguladı.

Ayrıca, 2024 yılının Ocak ayında tapu teslim töreni yapılan Küçükmehmetler Köyü'ndeki 300 dönümlük arazi, Düzce Belediyesi tarafından şehre kazandırıldı. Bu arazi üzerinde kurulacak olan "Mobilya Kent" ile Düzce'nin kısa sürede İnegöl ve Kayseri gibi mobilya üretiminde öne çıkan bir şehir olacağı bekleniyor.

Önceki Haber Bauhaus Mobilyaları Yeniden Canlanıyor: Renkli ve Modern Dokunuşlarla Geri Döndü
Sonraki Haber Ahu Akın’dan Vintage Mobilya Tüyoları
Benzer Haberler