Duo Banyo Dolabı: Fonksiyonelliği Şık Tasarımla Buluşturuyor

Duo Banyo Dolabı: Fonksiyonelliği Şık Tasarımla Buluşturuyor

Creavit’in Duo Banyo Mobilyası, sade tasarımı ve geniş depolama alanlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dört çekmeceli ve iki farklı depolama stili sunan bu dolaplar, hijyen ve konforu bir arada buluşturuyor. Reflektif siyah cam kaplamalı çekmeceler ile renkli lake dolap bölümleri, estetik ve işlevselliği banyonuza kadar taşıyor. Lavabo altı yatay dolap ve boy dolabı ile Duo, modern ve şık bir banyo dekorasyonu sağlıyor.

Işıltılı Detaylarla Duo Banyo Dolabı

Duo, reflektif cam ve lake kaplama detaylarıyla banyonuza farklı ışık oyunları ve şık bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Antrasit ve mat beyaz renk seçenekleri ile klasik siyah-beyaz banyo konsepti oluşturulurken, berry ve mint yeşili gibi renk alternatifleri sıcak ve soğuk tonları bir araya getiriyor. Seramik ve ahşap yüzeyler, bütüncül bir tasarım sunuyor.

Sessiz ve Güvenli Çekmeceler

Duo banyo dolaplarının bas-aç özellikli çekmeceleri, sessiz ve güvenli kullanım sunarak özellikle çocuklu aileler için oldukça ideal bir tercih oluyor. LED aydınlatmalı ayna ve köşeli ahşap dolap ünitesi, modern çizgilerle banyonuzu tamamlıyor. 100 ve 120 cm genişliğindeki modeller geniş depolama alanı sağlarken, kompakt boy dolabı da küçük banyolarda yerden tasarruf sağlıyor. Suya ve neme dayanıklı malzemesiyle uzun ömürlü olan Creavit Duo, banyonuzu yenilemek için ideal bir seçenek sunuyor.

Önceki Haber Ünlü Yatak Üreticisi Yıldız Yatak Konkordato İlan Etti
Sonraki Haber Seyitoğlu Mobilya’dan Emeklilere Özel İndirim Protokolü
Benzer Haberler