Doğtaş, Temmuz Ayında 5 Yeni Mağaza Açılışıyla Büyümesini Sürdürüyor

Doğtaş, Temmuz Ayında 5 Yeni Mağaza Açılışıyla Büyümesini Sürdürüyor

Mobilya sektörünün önde gelen markalarından Doğtaş, Temmuz ayında Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi. Bu yeni mağazalar, Doğtaş'ın ülke genelindeki varlığını güçlendirdi. Adıyaman, Denizli ve Ankara'da açılan mağazalarla birlikte Doğtaş, Türkiye genelinde mağaza sayısını 253'e kadar yükseltti.

Yeni Mağazalar ve Büyüme Stratejisi

Doğtaş Ticari Pazarlama ve Perakende Geliştirme Direktörü Cihan Engin Pusuluk, yeni mağazaların açılışının hem sektöre hem de ülke ekonomisine katkı sağladığını vurguluyor. Doğtaş, 1972 yılında Çanakkale'nin Biga ilçesinde kurulan bir marka olarak sektörde lider konumda yer alıyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında büyüme stratejisiyle hareket eden Doğtaş, yurtdışında 63, toplamda ise 316 mağaza ile hizmet sağlıyor.

Müşteri Odaklı Hizmetler

Pusuluk, Doğtaş'ın müşterilerinin zevk ve ihtiyaçlarına uygun, kaliteli ve konforlu tasarımlar sunduğunu ifade etti. Marka, ücretsiz mimari destek ve VR Gözlük uygulaması gibi teknolojik yeniliklerle müşterilerinin alışveriş deneyimini iyileştiriyor. Doğtaş, oturma odalarından yatak odalarına, bahçelerden çalışma odalarına kadar geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet veriyor.

Yeni Mağazalarla Genişleyen Ağ

Doğtaş, Temmuz ayında Adıyaman Merkez, Denizli Çivril, Ankara Keçiören, Etlik ve Beypazarı ilçelerinde açtığı yeni mağazalarla büyümesini sürdürüyor. Bu yeni mağazalar, Doğtaş'ın müşteri memnuniyetini artırma ve daha geniş kitlelere ulaşma hedefini destekler nitelikte.

Önceki Haber MASKO Mobilya Kimin?
Sonraki Haber Pierre Cardin Yatak Koctas.com.tr’de Satışta
Benzer Haberler