DOĞTAŞ’TAN ‘’PATİ SİGORTASI’’ KAMPANYASI: PATİLİ DOSTLARI SAHİPLENMEYE DAVET

DOĞTAŞ’TAN ‘’PATİ SİGORTASI’’ KAMPANYASI: PATİLİ DOSTLARI SAHİPLENMEYE DAVET

Sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Doğtaş, sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni bir adım attı. Misafir Pati projesi ile mağazalarını patili dostlara geçici yuva haline getiren Doğtaş, başlattığı ‘Pati Sigortası’ kampanyasıyla da bu dostların sahiplenilmesini teşvik etmek amaçlıyor. Aynı zamanda, evcil hayvanlar için özel olarak geliştirilmiş pati dostu kumaşlarla da evlerde bu dostların bakımını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Evlerde zevk ve konfor sunan Doğtaş, pati dostu kumaş seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Bu kumaşlar, evcil hayvan sahiplerine, evde pratiklik ve rahatlık sunarken, aynı zamanda tasarımlarını hayvansever yaşam tarzlarına uygun hale getiriyor.

Evcil Hayvan Sahiplerine Dayanıklı ve Kolay Temizlenebilir Kumaşlar

Doğtaş, pati dostu kumaşlarıyla evcil hayvan besleyen müşterilerine kolaylık sağlıyor. Easy Clean kumaşlar, pati çiziklerine ve yırtılmalara karşı dayanıklılık sunarken, kolay temizlenebilme özelliği ile de öne çıkıyor. Costa, Toscana, Vermont ve Nita koltuk takımları, Bien ve Punto Plus köşe takımları ile Sophie berjerde kullanılan bu kumaşlar, evcil hayvan sahiplerine evlerinde rahat ve keyifli anlar yaşama imkanı sunuyor.

Sokak Hayvanı Sahiplenenlere Mobilya Koruma Garantisi

“Sahiplen, Satın Alma!” ilkesini benimseyen Doğtaş, farkındalık yaratmaya yönelik projeleri ile de dikkat çekiyor. ‘Pati Sigortası’ kapsamında herhangi bir barınaktan hayvan sahiplenen ve bu durumu belgeleyen müşterilere, 1 yıl boyunca koltuklarının zarar gören yüzlerini ücretsiz değiştirme garantisi sunuluyor. Doğtaş, bu duyarlı kampanya ile hem patili dostlara hem de müşterilerinin gönlünü kazanıyor. Sokak hayvanlarının sahiplenilmesi konusunda daha fazla kişiye ulaşmak isteyen Doğtaş, sosyal medya üzerinden #MisafirPati etiketiyle farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Önceki Haber Geleneksel ve Modernin Buluşması: Koza Home Pure Koleksiyonu
Sonraki Haber Doğanlar Mobilya'dan Eylül Ayında 19 Yeni Mağaza Açılışı
Benzer Haberler