Doğtaş, A' Design Award & Competition'da 4 Ödül Kazandı

Doğtaş, A' Design Award & Competition'da 4 Ödül Kazandı

Türkiye’nin önde gelen mobilya üreticisi Doğtaş, tasarım dünyasında uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. Doğtaş, İtalya'nın Como şehrinde düzenlenen A' Design Award & Competition ödül töreninde 1 Gümüş, 2 Bronz ve 1 Demir ödül kazanarak büyük bir başarının sahibi oldu.

Ödül Töreni ve Kazanılan Ödüller

Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, Tasarım Müdürleri Çağatay Haşhaş ve Gizem Bilkay ile Tasarım Kıdemli Uzmanı Begüm Özkahraman, benzersiz geceye katılarak ödüllerini teslim aldı. Dünyanın önde gelen akademisyenleri, gazetecileri ve tasarım profesyonellerinden oluşan seçici kurul, en iyi tasarım uygulamalarını değerlendirdi ve ödülleri sahiplerine iletti.

Doğtaş’ın Ödüllü Tasarımları

Doğtaş, Milano'da görücüye çıkan dört simge ürünüyle ödülün sahibi oldu. Moderna konsol, Gümüş kategoride ödüle layık görülürken, modern çizgileriyle dikkat çeken Livorno koltuk takımı Demir kategoride ödülün sahibi oldu. Bronz kategoride ise Joseph koltuk takımı ve Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk ürünü olan, Doğtaş’ın geçmişten geleceğe yolculuğunu ve Türk kültürüyle bağını yansıtan Monument tasarımı ödül aldı.

Doğtaş’ın Başarısı ve Hedefleri

Kalite ve estetiği bir araya getiren tasarım odaklı ürünleriyle uluslararası arenada adından söz ettiren Doğtaş, yaşam alanlarını güzelleştiren geniş ürün yelpazesi, şık tasarımlar ve üstün kalitesiyle tüketicilere konfor ve zevk sunmaya devam ediyor. A' Design ödülleri, her yıl farklı kategorilerde öne çıkan tasarımları, ek değer, artan fayda, yeni işlevsellik, gelişmiş estetik, olağanüstü verimlilik, daha iyi sürdürülebilirlik ve yüksek performans sunan üstün ürün ve projeleri teşvik etmeyi amaçlıyor.

Önceki Haber Kargılı Mobilya Kimin?
Sonraki Haber İstikbal Mobilya, 690. Mağazasını Açtı: CEO Ertekin'den 'Maşallah'
Benzer Haberler