Doğtaş, 53. CIFF Uluslararası Mobilya Fuarı'nda 2024 Trendlerini Dünyaya Tanıtacak

Doğtaş, 53. CIFF Uluslararası Mobilya Fuarı'nda 2024 Trendlerini Dünyaya Tanıtacak

Dünya çapında tanınan Türk mobilya markası Doğtaş, 53. CIFF Uluslararası Mobilya Fuarı'na heyecanla hazırlanıyor. Kaliteli tasarımları ve yaşam alanlarına kattığı değerle bilinen Doğtaş, 2024 yılının trend ürünlerini bu prestijli fuarda sergileyeceğini duyurdu.

Doğtaş, 18-21 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan 53. CIFF Uluslararası Mobilya Fuarı'na katılım sağlayacak. CIFF Guangzhou, Çin International Furniture Fair'in bir parçası olarak gerçekleşen bu büyük fuar, dünya genelinden gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Her yıl Guangzhou, Çin'de düzenlenen bu fuar, uluslararası mobilya endüstrisinin önde gelen isimlerini bir araya topluyor. Doğtaş, deneyimli tasarımcıları tarafından özenle hazırlanan özel koleksiyonlarıyla fuar ziyaretçilerini etkilemeyi amaçlıyor.

Fuar, 18-21 Mart 2024 tarihleri arasında ev mobilyaları, dekorasyon, ev tekstili ve dış mekân mobilyalarının yer aldığı ilk aşamayı gerçekleştirecek. Çin'den ve yurt dışından 4 binden fazla markayı ağırlayarak toplamda 380 binden fazla profesyonel ziyaretçiyi bir araya getirecek olan fuara olan ilgi her geçen yıl katlanarak artıyor.

Türkiye Milli Katılım Organizasyonu kapsamında, 1.531.5 m2'lik alanda, 19 firma ile birlikte Türkiye Pavilyonu'nda yer alacak olan Doğtaş, aynı zamanda fuarın uluslararası holü olan Hol 9.3'te yer alacak.

Önceki Haber Çilek Mobilya, Çocukların Eğitim Yolculuğunu Destekleyen Ergonomik Çalışma Masalarıyla Dikkat Çekiyor
Sonraki Haber Koleksiyon Mobilya, Yaz Aylarını Unutulmaz Kılan Yeni Dış Mekân Mobilyalarını Tanıttı
Benzer Haberler