Doğanlar Mobilya Grubu Mart 2024'te Yeni Mağazalarla Büyüdü

Doğanlar Mobilya Grubu Mart 2024'te Yeni Mağazalarla Büyüdü

Doğanlar Mobilya Grubu, Mart 2024'te bir dizi mağaza açılışı yaparak mobilya sektöründe büyümesini devam ettiriyor. Şirket, iç ve dış pazarda açmış olduğu yeni satış noktalarıyla genişlemesini hızlandırıyor.

Doğanlar Mobilya Grubu, son büyüme adımlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu. Mart ayında gerçekleştirilen mağaza açılışları ve mevcut satış noktalarının sayısı hakkında bazı detaylar verildi.

Doğtaş markası, Gaziantep, Balıkesir ve İstanbul'da toplam 3, Kelebek markası Kırklareli'nde 1, Kelebek Mutfak ve Banyo markası ise Balıkesir, İstanbul Başakşehir ve Erzincan'da toplam 3 mağaza açılışı gerçekleştirdi. Ayrıca, Kelebek markası İngiltere ve Burkina Faso'da, Lova markası ise Moğolistan'da yeni mağazalar açtı.

Şirketin toplam satış noktası sayısı Mart 2024 itibarıyla 627 yurt içi ve 108 yurt dışı olmak üzere toplamda 735'e kadar ulaştı.

Burgan Yatırım, DGNMO hisseleri için 18,22 TL hedef fiyat ile "endeks üstü getiri" tavsiyesinde bulundu. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi değer kaybederken, DGNMO hisseleri günlük yüzde 3 artarak 12,05 TL seviyesine yükseldi.

Önceki Haber İnegöl'deki Mobilya AVM, Emekliler Yılında Destek Çağrısı Yaptı
Sonraki Haber Koltuk Kabukları ve Geri Dönüştürülmüş Malzemelerden Sandalye Üreten Girsberger: Sürdürülebilirlik Odaklı Mobilya Üretimi
Benzer Haberler