Doğanlar Mobilya Grubu, 2024'te 125 Yeni Mağaza Açacak

Doğanlar Mobilya Grubu, 2024'te 125 Yeni Mağaza Açacak

Mobilya sektöründe önemli bir isim olan Doğanlar Mobilya Grubu, yeni dönem hedeflerini açıkladı. Grubun CEO'su Mustafa Karamemiş, 2024 yılında yurtiçinde 100, yurtdışında ise 25 yeni mağaza açacaklarını duyurdu. Bu adımın, şirketin büyüme stratejilerinin parçalarından biri olduğunu belirten Karamemiş, gelecek dönemde hem Türkiye'de hem de dünya çapında genişleyeceklerine vurgu yaptı.

Doğanlar Mobilya Grubu, bünyesinde bulunan Doğtaş, Kelebek, Lova ve Ruum Store markalarıyla sektörde öne çıkıyor. Şirket, 1972'de küçük bir dükkânla başlayan yolculuğunu bugün dünya çapında birçok ülkede faaliyet gösteren dev bir marka haline gelerek devam ettiriyor.

Gelecek hedeflerine odaklanan Doğanlar Mobilya Grubu, Türkiye'nin dört bir yanında 733 mağazaya ulaşmış durumda. Bununla birlikte, yurtdışında 45 ülkede 109 satış noktasında ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.

Yeni dönemde dikkatlerini TMSF'nin satışa çıkardığı İstikbal, Bellona ve Form Sünger gibi markalara çeviren şirket, büyüme stratejisini güçlendirmeyi planlıyor. Bu kapsamda, yurtdışında açacakları 25 yeni mağazayla birlikte küresel pazardaki varlıklarını daha da güçlendirmeyi amaçlıyorlar.

Doğanlar Mobilya Grubu'nun 2023'te rekor kırdığı 82 yeni mağaza açılışı, şirketin hızla büyüdüğünün bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Karamemiş, yeni dönemde bu başarıyı daha da ileriye taşımayı hedeflediklerine dikkat çekiyor ve şirketin gelecek yıllarda da büyüme ivmesini sürdüreceğini vurguluyor.

Önceki Haber Siesta Mobilya, Olimpiyat Heyecanını İhracat Başarısına Dönüştürüyor
Sonraki Haber Doğanlar Mobilya, İstikbal ve Bellona'yı Bünyesine Katıyor
Benzer Haberler