Doğanlar Holding'de Yeni Bir Dönem Başlıyor

Doğanlar Holding'de Yeni Bir Dönem Başlıyor

Mobilya, inşaat ve enerji sektörü gibi önemli alanlarda yetkinliğini sürdüren Doğanlar Holding, büyüme hedefleri doğrultusunda önemli bir adım atarak Murat Doğan'ı Doğyap Yönetim Kurulu Başkanlığı'na layık gördü. Murat Doğan, bu yeni görevinde Doğyap'ın büyüme stratejilerine önemli bir ölçüde yön vermesi bekleniyor. Aynı zamanda Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyeliği ve Biotrend Enerji Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevlerini de sürdürüyor. Yeni yönetimde, Doğan Ali Doğan Başkan Vekili, Şafak Doğan ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerine devam edecekler.

Doğyap'a Yeni Genel Müdür

Doğyap'ın Genel Müdürü olarak Biotrend'de COO olarak görev yapan Hakan Hasan Emek atandı. Emek'in sektördeki deneyimi ve vizyonu, Doğyap'ın büyüme hedeflerine ulaşmasında oldukça büyük bir rol oynayacak.

Yenibosna’da Kentsel Dönüşüm Projesi

Doğyap, İstanbul Yenibosna'da 10 dönüm arazi üzerinde 24.000 m² konut ve 10.000 m² ticari alan içeren bir kentsel dönüşüm projesine adım atıyor. Bu proje, yatay mimariye sahip ve örnek gösterilebilecek gerçek bir kentsel dönüşüm olarak planlanmış durumda.

Doğyap'ın Faaliyet Alanları Genişliyor

Doğyap, üst ve alt yapı çalışmaları, sosyal yaşam alanları, toplu konut, AVM ve ticaret merkezi gibi alanlarda faaliyetlerine devam ediyor. Afrika'da önemli projelere imza atan şirket, meyve ve sebze hali ile tır parkı inşaatlarının ardından yeni yatırımlara da hız kazandırdı.

Doğyap Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doğan, yeni göreviyle ilgili olarak, "Doğyap'ın büyüme potansiyelini yüksek görüyorum. Batı Afrika'da büyük projelere imza attık ve Senegal'deki mobilya üretim tesisi ile önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Gelecekte yenilenebilir enerji kaynakları ve sürdürülebilir şehircilik konularına odaklanarak Türkiye'ye değer katmaya devam edeceğiz," dedi.

Önceki Haber Çilek Mobilya'nın Kurucuları ve Yöneticileri Uludağ'da Bir Araya Geldi
Sonraki Haber Çilek Mobilya'dan Çocuklara Büyük Destek: 9. Geleneksel Yaz Okulu Başlıyor!
Benzer Haberler